winkeltjevananne.nl

winkeltjevananne.nl

winkeltjevananne.nl is een merk op het gebied van woondecoratie en stationery. De passie voor het illustreren zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart -wit kaarten, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires.
9,9
Filter 4602 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3139 met beschrijving

• Nathalie Geerds
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super snel verzonden. Mooi en goed verpakt. Leuke prijs. Heel blij mee.

• Hanneke
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super blij ben ik weer met de leuke cadeautjes van winkeltjevananne. Want zo voelt het elke keer als ik een pakketje openmaak met spulletjes die ik besteld heb. Zo leuk ingepakt 😍 en mooie producten! Ik ga nog zeker vaker bestellen.

• Hoe beoordeel je winkeltjevananne.nl?

• Lilian Schiepers
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Dankjewel voor de leuke ideeen voor op ons balkon!
    De spulletjes werden mooi verpakt afgeleverd!
    In het pakket zat nog een lief kaartje en presentje.
    Nogmaals dankjewel !

• Chantal
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Snelle levering, poster was goed ingepakt. Leuk kaartje erbij! Tuinposter van goede kwaliteit.

• Anita Rozenhart-smit

Leuke site snel geleverd

• Kitty Luijsterburg
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Een klein feestje om de bestelde artikelen uit te pakken. Zo leuk ingepakt en de artikelen precies waarvoor ze bedoeld zijn. Ik ben fan

• Famke Bax
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Goede service. Fabrieksfoutje maar direct opgelost 👍🏻. Top!

• Tineke Tromp
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Altijd een feestelijk ingepakt pakket. Geweldige service. Mag er graag iets bestellen.

• Ilse Van Galen
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super leuke en mooie tegeltjes. Ook snel verzonden. Super blij mee.

• Sandra Korevaar
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super snelle levering en prachtige producten. Altijd weer een feestje om de doos uit te pakken. Alles zo leuk als een cadeautje ingepakt.

• Trienke
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Prachtige mini-kaartjes, snelle levering en een fantastisch pakketje om uit te pakken. Dank!

• Romilde de Bruyn
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Alles leuk en mooi verpakt.
    Altijd gezellig om je pakketje zo te ontvangen

• Agnette van der Wal
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Netjes opgestuurd! Leuk ingepakt! Werd er gewoon blij van! Blij met mijn aankoop. Zal zeker vaker iets bestellen, als ik het nodig heb.

• Petra Tops
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Wat een ontzettende leuke manier van je bestelling mogen ontvangen. Echt een kadootje om mijn eigen bestelling te mogen openmaken. Zijn de kleine dingen die het doen.

• Francien Gulickx
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Een aanrader! Ik bestel regelmatig kaarten bij 'winkeltje van Anne'. Ze verkopen leuke kaarten en hebben een zeer goede en snelle service. De kaarten zijn altijd met zorg ingepakt en voorzien van een attent bedankkaartje! Omdat de kaarten zo goed bevallen heb ik ze ook voor mijn werk gekocht om slechthorende leerlingen, die op het reguliere voortgezet onderwijs en mbo zitten, op de 'dag van het gehoor' (03-03-2026) een hart onder de riem te steken.

• Simone
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Snelle levering, veel keuze in ontzettend mooie spullen voor in en om het huis. Ik hou van de stijl en van de dingen. Heb er van alles besteld afgelopen seizoenen voor aankleding in de thuis. Echt een aanrader voor mooie kwaliteit voor een mooie prijs.

• Renate Oosterbroek
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

mooie stevige tegel. goed verpakt. snel geleverd

• Linda
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Snelle levering, netjes en goed beschermd in gepakt en opgestuurd. Bestelde producten waren precies zoals ik had verwacht.

• Jolanda Winters

Super snelle levering.
    Baalde alleen dat er net daarna korting was op alle producten.

• Sandra Dijker
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Met heel veel liefde en aandacht ingepakt.was echt een cadeau om uit te mogen pakken. Prima kwaliteit poster besteld net als de vorige die nog steeds mooi is en super leuk die stickers en inpakpapier.