winkeltjevananne.nl

winkeltjevananne.nl

winkeltjevananne.nl is een merk op het gebied van woondecoratie en stationery. De passie voor het illustreren zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart -wit kaarten, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires.
9,9
Filter 4640 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3165 met beschrijving

• Yara van der Ven
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

pakketje snel ontvangen en van goede kwaliteit. Erg blij mee!

• Nelleke Verhoef

Snelle levering!
    Super leuk ingepakt met een leuke attentie erbij!

• Hoe beoordeel je winkeltjevananne.nl?

• Lisa Vester
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Het was met veel zorg ingepakt en zag er bij het openmaken als een cadeautje uit. Werd er gelijk blij van!

• Mary Van tol
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Ik vind het helemaal geweldig zulke leuke dingen en altijd een lief kaartje bij je bestelling....Als ik wat speciaals zoek is het bij Anne !!

• Nine
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Leuke producten en een snelle levering. Vooral bij de kleine ondernemers zie je dat het bestelde met veel zorg is ingepakt. Alleen daar wordt ik al blij van en komt er een glimlach op je gezicht.

• Linda
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Ontzettend snelle verzending en leuk verpakt. Een echte aanrader om wat leuks te shoppen 😎

• Katja Wiekens
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Tegel ziet er goed uit,snelle service

• Aleid
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Heel blij met m’n nieuwe buitenkussens snelle levering leuk verpakt en kaartje erbij dankjewel Anne

• Saskia
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Leuke items voor betaalbare prijs

• Janneke
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Leuk assortiment met mooie spulletjes. Snelle verzending die goed te volgen is. Leuk verpakt en leuk dat er een berichtje en kaartje bij zit!
    Ik had de vlaggetjes voor in de tuin besteld. Die zijn in principe ook erg leuk, alleen ze vouwen idd erg snel naar voren en met wat wind gaan ze over elkaar zitten. Dat vind ik jammer.

• Anja Pellikaan
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Altijd een cadeautje om alles uit te pakken.
    Ik ga er echt even voor zitten😊

• Melanie
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Snelle service, netjes en zorgvuldig ingepakt, extra kaart erbij.

• Angéle
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Fijne service, snelle verzending, gezellig ingepakt😜😍

• Manon
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super service! En de extra's voor mijn verjaardag worden zeker gewardeerd❤️.

• Jolein Rooks

Hele mooie spullen
    Snel en netjes verzonden
    Tevreden en zou er graag weer eens bestellen

• Anneke Brouwer
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Snelle service, goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bestelde product was met aandacht en zorg verpakt.

• Sylvia Verschuur
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Heel blij verrast over de vlaggetjes! Super blij mee ,staat vast geweldig in onze ( strand) tuin !!

• Melissa Westdijk

Origi

• Suzanne
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Het was een hele snelle levering. Alles was ook heel erg leuk ingepakt, het voelt altijd weer als een cadeautje om uit te pakken ook al weet ik wat ik heb besteld.
    En er was een foutje gemaakt, wat natuurlijk kan gebeuren, deze werd heel netjes opgelost. Ook heel blij mee.
    Oftewel, winkeltje van Anne is gewoon heel erg leuk en goed. Echt een aanrader.

• Jolien
    Geverifieerde klant van winkeltjevananne.nl

Super leuke cadeautjes, prachtig ingepakt. Feestje om te ontvangen en cadeau te geven!