www.aniball.nl

www.aniball.nl

Aniball is een medisch hulpmiddel voor natuurlijke bevallingen waarmee een zwangere vrouw het geboortekanaal kan voorbereiden op de bevalling. Door de voorbereiding met Aniball gaat de vrouw met meer zelfvertrouwen de bevalling tegemoet en is er minder kans op een knip of ruptuur. Verder kan ze haar bekkenbodemspieren en de kracht daarvan ontdekken.
8,5
172 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 170 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 95 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Michelle Vogelaar
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Goed product en snelle service

 • Claire De bruijn
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snelle levering. Goed product!

 • Hoe beoordeel je www.aniball.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Eugenia Kis
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snelle oplossing en levering: volgende dag thuis

 • Lisanne van der Tas
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit.

 • Anita
  Review voor www.aniball.nl

  Ik raad het product niet aan. Vanaf week 36 begonnen met oefenen, ongeveer 4/5 keer per week. Echter ontstonden er al snel grote aambeien. Dit is hoogstwaarschijnlijk ontstaan door het oefenen met de aniball. Tijdens de zwangerschap ontstaat er al meer druk op de "onderkant" en al helemaal met het oefenen van de aniball. Daarnaast vind ik het oefenen totaal niet overeenkomen met een daadwerkelijke bevalling.

  Het gaat me vooraf wel vertrouwen.

  Antwoord van www.aniball.nl

  Wat vervelend dat je last had van aambeien tijdens de bevalling!

  Het is algemeen bekend dat de meeste zwangere vrouwen (ongeveer 85%) vóór en/of na de bevalling te maken krijgen met aambeien. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het heeft o.a. te maken met bloedvatwanden die dunner zijn en de druk van de baarmoeder op de anus.

  ALS in jou geval de druk van de oefeningen met Aniball te maken hadden met het krijgen van aambeien dan had je ze hoe dan ook gekregen door de echte bevalling, waarbij er veel meer en langduriger druk naar benden is.

 • Fleur
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  prima

 • LL
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Ik plaats normaal nooit reviews, maar dit is wel een review waard. Ik ben ervan overtuigd dat Aniball enorm heeft bijgedragen aan een droombevalling van mijn eerste kindje: 14 minuten persen en alleen een schaafwondje op mijn schaamlip, maar geen hechtingen of knip nodig gehad. Ik ben vanaf 36+4 gaan trainen, begon op 17cm en ging ongeveer met 1cm in 2 dagen omhoog. In het begin leek 30cm echt on-mo-ge-lijk.. Maar met 40+5 zat ik op 32.5cm! Het begin is het inbrengen wat onhandig, ik gebruikte glijmiddel van de etos, maar het went snel en na een aantal dagen ging dit super soepel. Ik oefende elke dag, en bracht de ballon dan 4-5x opnieuw in (ongeveer 25-30min). Niet altijd even prettig, maar je raakt bekend met het gevoel van het hoofdje dat staat, en je leert heel goed je bekkenbodemspieren controleren, waardoor ik ook een goede perstechniek had op het moment dat het nodig was. Ik kan het iedereen aanbevelen!

 • CR
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  snel, goede service

 • Kimberly
  Review voor www.aniball.nl

  Ik ben erg blij met de aniball geweest.
  Op aanraden van mijn bekkenfysio aangeschaft
  Ik ben 4wk van te voren heel rustig aan begonnen. Ik moet zeggen dat ik het moeilijk vond in te schatten hoe groot je het had opgeblazen omdat je de ene keer net iets harder pompt dan de andere keer. Dit vind ik dan ook een verbeterpunt! Ik vond het niet perse prettig maar ben er zeker bij gebaad geweest. Mijn zoontje is geboren 38+2. Ik ben gekomen tot 27 cm.
  Uiteindelijk ben ik niet gescheurd en niet geknipt.
  Ik raad iedereen dit product dan ook aan!

 • Elisabeth van Veggel
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Fijn product

 • Laad meer