www.aniball.nl

www.aniball.nl

Aniball is een medisch hulpmiddel voor natuurlijke bevallingen waarmee een zwangere vrouw het geboortekanaal kan voorbereiden op de bevalling. Door de voorbereiding met Aniball gaat de vrouw met meer zelfvertrouwen de bevalling tegemoet en is er minder kans op een knip of ruptuur. Verder kan ze haar bekkenbodemspieren en de kracht daarvan ontdekken.
8,5
148 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 148 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 82 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Puck Coenen
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Goede service, snelle levering

 • Claire Kortenoeven-Chillaud
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snelle bezorging. Ik kan niks zeggen over het product, want ik heb de Aniball nooit kunnen gebruiken. De dag nadat ik de Aniball had gesteriliseerd met kokend water (volgens de instructie) werd Laureanne al geboren (2,5 week te vroeg). Dus prijs-kwaliteitsverhouding kan ik niets over zeggen. Ik heb ook geen contact gehad met de klantenservice en kan ook niks zeggen over nazorg garantie (retourneren kon niet meer omdat de verpakking was geopend).

  Antwoord van www.aniball.nl

  Beste Claire, Wat een pech dat je Aniball net had opengemaakt en snel daarna bent bevallen. Als je even een mailtje stuurt naar info@aniball.nl dan kunnen we kijken of we je enigzins tegemoet kunnen komen. Vriendelijke groet!

 • Hoe beoordeel je www.aniball.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Bieke Bonne
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snel geleverd

 • Maria Van Loon
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snelle levering. Goed product met heldere instructies

 • Juliette Hommes
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Fijn product, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

 • Janine Kersten
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Snelle levering. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Het gebruik van de Aniball heeft mij geholpen ter voorbereiding op de bevalling, echt een aanrader!

 • Laura
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Duidelijke website en snelle levering.

 • Kyra Elgersma
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Heel blij geweest met de Aniball. Rond week 35 a 36 ben ik begonnen met oefenen, dit meer omdat ik erg het gevoel had te vroeg te bevallen. Uiteindelijk ben ik met 38+3 met spoed ingeleid dus ik was heel blij dat ik iets eerder begon met oefenen. Ik oefende niet dagelijks, maar zo’n 3/4 keer per week. Tijdens de oefening bracht ik de bal zeker 5 tot 10 keer toe terug in, zodat ik een lange training had. Ik spande mijn bekkenbodem spieren aan, en perste de bal er rustig uit. Ik heb een omtrek van 35cm weten te behalen. De bevalling was verschrikkelijk, op het persen na! Toen ik persweeën kreeg, mocht ik rustig mee persen ivm sterrenkijker en ze lag heel hoog. Artsen zeiden dat het nog wel 1,5 a 2 uur kon duren, maar ik heb iedereen een poepie laten ruiken! Binnen 15 minuten heb ik mijn dochter er op eigen kracht uit geperst, zónder scheuren of iets. Nog geen schaafwond. Mijn dochter woog 3800 gram en was 48cm met een hoofdomtrek van 33cm. Haar schouders zaten wel even vast, maar al met al was de persfase fantastisch. Ik heb geen extreme pijn ervaren, wist meteen hoe ik efficiënt moest persen en was heel blij dat ik geen schade heb opgelopen. Ik raad de Aniball dus echt iedereen aan! Ben er heel erg blij mee geweest.

 • Loes Priem
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Het is werkelijk een perfect aparaatje

 • Ellen Mens
  Geverifieerde klant van www.aniball.nl

  Webwinkel doet het goed. Ik ben niet tevreden over het product. Ik heb niet het idee dat het mij geholpen heeft.

 • Laad meer