www.flowerroom55.nl

www.flowerroom55.nl

Flowerroom55
flowerroom55.nl webshop voor de mooiste en de beste kunstbloemen- kunstplanten-losse kunstbloemen en kunstboeketten.
De zekerheden van https://www.flowerroom55.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij verkopen de allermooiste kwaliteit bloemen en planten die geen onderhoud nodig hebben. Kunstbloemen/zijdebloemen en kunstplanten zijn helemaal van nu, gaan heel lang mee en zijn duurzaam in gebruik. Nooit geen verlepte bloemen of vies water in je vaas, of planten die dood gaan of te weinig daglicht krijgen. Neem een kijkje op onze webshop we verkopen boeketten met de allermooiste bloemen, maar ook losse bloemen om zelf een boeket samen te stellen of een enkele bloem of en kunsttak in een vaas is ook super. De vetplant is weer helemaal hip, de allermooiste varens en we hebben ook grote kunstplanten niet van echt te onderscheiden.


Bekijk Manifest