www.guitarking.nl

www.guitarking.nl

Inmiddels al meer dan 35 jaar DE Gitaarspeciaalzaak.
gitaar muziekinstrumenten muziek
De zekerheden van https://www.guitarking.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ervaar het verschil bij Guitarking
Opgericht in 1989 door de huidige eigenaren Frans en Wilma van Dommelen. Hun zaak staat inmiddels wijd en zijd bekend als een zeer professionele, stijlvolle en betrouwbare gitaarspeciaalzaak, voor zowel de beginnende als gevorderde gitarist.
Door de inmiddels meer dan 35 jaar lange ervaring en productkennis in deze branche is hun assortiment zorgvuldig samengesteld en blijft in beweging doordat ze continu op zoek zijn naar nieuwe en interessante producten. Staat garant voor een goede prijs/kwaliteit-garantie en zeer goede aftersales en eigen reparatieservice. Ervaar het verschil bij Guitarking in Boekel!


Bekijk Manifest