www.guitarking.nl
Twan Rooijakkers
Goede uitleg!
Sonny Grupping
Prima
Hoe beoordeel je www.guitarking.nl?
Jan Hendriks
Super goed advies en service. Een dikke 10 !!!
Jasper van der Vorst
Marcel Beiler
Mooi verpakt en snel geleverd
Gunther Schultz
Goede site met goede info. Goede service en begeleiding. Eventueel gemaakte fouten worden goed en snel hersteld/opgelost. Van bestelling tot aflevering is alles goed gegaan.
Antwoord van www.guitarking.nlWat fijn om te horen Gunther. Nogmaals dank en heel veel plezier met de gitaar.
Arjen Samaey
Snelle levering en met een persoonlijke touch aangekomen bij me thuis, top!
Danny Guinan
Snel en persoonlijk! Bedankt
Hay de Louw
Snelle levering en persoonlijk gericht. Goede klantenbinding / service. Reken mij maar vanaf nu tot de vaste klanten
Thécla van Geelen
Een vlotte levering en uitstekende verpakking, en wat ik leuk vond: een vriendelijk, handgeschreven kaartje erbij met een bedankje voor mijn aankoop en veel plezier gewenst.
Antwoord van www.guitarking.nlWat fijn om te horen Thécla. Dank voor je berichtje en geniet van het weekend. Groetjes Wilma
Ruben Mercx
Zeer klantgerichte en persoonlijke contacten. Ook toen er wat bij PostNL mis ging werd zeer proactief meegedacht over oplossingen. Zeer tevreden!
Tobias van der Pijl
Snel geleverd!
Gijs
Vorig jaar een Fender Stratocaster helemaal naar eigen inzicht samengesteld en besteld. Na ongeveer 9 maanden werd de gitaar afgeleverd en het is een fantastisch resultaat. Veel dank aan Frans , Wilma en medewerkers van Guitarking. Zeer gastvrij, erg deskundig en zeker het wachten waard.
Enorm tevreden met een nagenoeg exacte copie van de Fender "56 van Hank B. Marvin. Op mijn 74e nog een groot ideaal waar kunnen maken door de fantastische medewerking van alle leden van Guitar King uit Boekel. Hartelijk dank!!! -
Patricia Djukic- de Wijs
vlotte levering, goed contact via mail over bestelling
Faizel Habieb
Voor de bestelling eerst persoonlijk contact om er zeker van te zijn dat het product nog leverbaar was. Hele vriendelijke dame, Wilma geproken. Hierna de bestelling online gedaan. De gitaar was na 2 dagen in huis. Prima gedaan GuitarKing.
Antwoord van www.guitarking.nlWat ontzettend fijn om te horen Faizel Habieb. Dank je wel voor deze mooie complimenten en heel veel plezier met de gitaar. Groetjes Wilma :)
Hans Eckhardt
Vriendelijk en behulpzaam,top.
Antwoord van www.guitarking.nlDank je wel Hans. Fijn om te horen.
Arno Deelen
Uitstekende service!
Antwoord van www.guitarking.nlDank je wel Arno!
Bernard Schomaker
Op tijd verzonden en goeie producten. Zeker aan te bevelen en ik kom nog een keer terug!
Antwoord van www.guitarking.nlHeel fijn om te horen Bernard. Dank je wel, en graag tot ziens.
rocus de boer
Zeer snelle verzending, erg behulpzaam en kwaliteits spullen
Matthijs
Super snelle levering! Ook een persoonlijk briefje erbij met een felicitatie voor het aangeschafte product. Klant staat op 1!
Antwoord van www.guitarking.nlDank je wel Matthijs. En wat fijn om te horen.