www.guitarking.nl

www.guitarking.nl

Sinds 1989 DE Gitaarspeciaalzaak!
9,8
Filter 946 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 943 met beschrijving

Taal

• Ad
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Zeer goede service, top producten

• Patrick Schraven
    Review voor www.guitarking.nl

Had problemen met mijn buizenversterker. Naar Guitarking gebracht, waar ik de versterker ook gekocht heb, en die hebben de reparatie vervolgens laten doen door Bas Kooi (BK Visuals). Wat een vakman is dat die Bas, legt ook alles super goed uit en heeft een uitstekende service verleent. Versterker klinkt weer zoals de eerste keer dat ik 'm hoorde, geweldig. De passie en het plezier voor zijn werk spat er vanaf. Daarnaast is Bas ook erg klantvriendelijk. Super geregeld en super tevreden met het eindresultaat. Echt een aanrader.

• Hoe beoordeel je www.guitarking.nl?

• Katl-Heinz Walter
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Ik ga voor al mijn Acc Guitar zaken- Taylor, Ovation Celebrity - naar Guitar King, Beste optie voor het Zuiden. Goede kennis en service.

Antwoord van www.guitarking.nl

Heel fijn om te horen! Dank voor deze mooie woorden en graag tot ziens :)

• Chris
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Goede service. Gestelde vraag werd snel en adequaat beantwoord.
    Ook fijn dat men verzend met een brievenbuspakket wat de kosten niet te hoog maakt.

Antwoord van www.guitarking.nl

Fijn om te horen Chris :) Dank je wel.

• Alwin van der Sloot
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Snelle levering en vriendelijke service.

• Martijn Peppel
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Goede service, vriendelijk en vooral een snelle levering. Helemaal ok!

Dank je wel Martijn :)

• Juco Wester
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Hele prettige persoonlijke benadering door Guitarking. Had nauwelijks het idee dat ik op afstand mocht. Gitaar was bij ontvangst ook goed afgesteld!

Antwoord van www.guitarking.nl

Fijn om te horen Juco dat het contact op afstand ook dichtbij voelde. Dank voor je fijne woorden.

• Ike Busser
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Eén punt van kritiek.Er wordt aangegeven dat je een pakketje met T&T krijgt en vervolgens wordt het als brienbuspost verzonden zonder T&T en duurt het een week voordat je het in huis hebt. Ik had beter naar Boekel kunnen rijden.

Antwoord van www.guitarking.nl

Bedankt voor je feedback Ike en excuses voor het ongemak. En weet dat je sowieso altijd welkom bent in Boekel😇

• Ronald
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Snelle levering, items als beschreven. Top!

• Rob Otten
    Review voor www.guitarking.nl

Geweldige winkel met alle topmerken. Hier heb ik mijn unieke droomgitaar gevonden omdat zij oog hebben voor speciale zaken en hun klanten. Een aanrader voor alle gepasioneerde muziekanten en muziekliefhebbers. Dankjewel team Guitarking.

Antwoord van www.guitarking.nl

Dank je wel Rob! En heel veel plezier met jouw Droom Gitaar :)

• Mike Schellekens
    Review voor www.guitarking.nl

Fijne en mooie winkel waar je hele mooie exclusieve gitaren kan vinden en je goed en prettig geholpen wordt door mensen met veel kennis en liefde voor gitaren.

• Huub Stumpf
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Altijd makkelijk te bestellen, grote merken op voorraad en een super snelle levering.

Antwoord van www.guitarking.nl

Dank je wel Huub. Fijn om te horen :)

• Leonard P
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Prachtige winkel, bijzonder aardige, relaxte en deskundige mensen. Een heel prettige omgeving met prima assortiment.

Antwoord van www.guitarking.nl

Dank je wel Leonard. Ook voor het prettige contact. Jouw review betekent veel voor ons :)

• Mireille Olthuis
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Goede service, snelle levering en erg tevreden met het product.

• Paul van der Veer

Prima product

• Marc
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Stevig verpakt en goed aangekomen op het beloofde moment. Goede webshop!

• C-J
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Wat een fijn adres voor gitaarbenodigdheden! Snelle levering. En daarbij een uitermate persoonlijke en aardige afhandeling.

• Marcel
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

TwoFace Fuzz 35 Limited Edition in een mooie gesigneerde black box.
    Een fuzz naar mijn wens, gespeeld over diverse versterkers en aangevuld met ander effectpedalen. Een heerlijke warme lieflijke sound enerzijds en een venijnige die juist dat ander gezicht van je laat zien. Met recht two faces.

Antwoord van www.guitarking.nl

Tjeu Marcel! Wat fijn dat ook jij zo blij bent met onze Fuzz! Deze maand ook bekroond met 5 sterren in het magazine "De Gitarist" :) En ja, de LTD is echt speciaal!

• Ben Didden

Snelle levering , + leuke extra’s gekregen

• Marien Schenkel
    Geverifieerde klant van www.guitarking.nl

Het bestelde netjes en snel geleverd met persoonlijke noot.