www.krexs.nl

www.krexs.nl

Krexs is een online retailer die de klant centraal stelt, de missie van Krexs is de klantbeleving te optimaliseren, daarbij gelooft Krexs oprecht in een excellente klantenservice. Krexs hecht veel waarde aan duurzaamheid, een betere wereld begint bij jezelf. De Krexs visie is daarom ook, zo duurzaam mogelijk ondernemen, en hierbij de klantbeleving centraal zetten. Niks maakt Krexs blijer als een leuke review van een klant, dit geeft ons energie en kracht!
De zekerheden van https://krexs.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.