Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

www.laserpennen.com heeft 2 4 ster reviews 2
www.laserpennen.com heeft 0 3 ster reviews 0
www.laserpennen.com heeft 0 2 ster reviews 0
www.laserpennen.com heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Tom

Snel in huis!

2. Aiden

Volgende dag in huis gekregen, prima laserpen.

3. Hoe zou je www.laserpennen.com beoordelen?

4. J.

Onbereikbaar laserpen besteld en ontvangen maar bleek de verkeerde. Contact proberen op te nemen maar Verkoper reageert niet of nauwelijks op Whatsapp en telnr ook onbereikbaar. Nu maar ander type besteld bij Bol en de pen van deze leverancier staat op marktplaats. Nooit meer koop ik hier nog iets

5. frank

vreemde club; reageren niet op een serieuze vraag, zag dat ze 12.000 artikelen hebben met daarbij ook een 06 nummer. wellicht een dropshippper die alleen maar ali baba artikelen levert . . . oppassen dus!!

6. R.

We kunnen ons niet vinden in alle lof van andere klanten. De laserpen die we hadden besteld (om halsbandparkieten ter verjagen) werd weliswaar snel bezorgd, maar de inclusief batterijen waarmee geadverteerd wordt zaten er niet bij. Daarna zelf de batterijen gekocht die erin moeten volgens de site. Maar de pen doet het niet. De batterijen liggen los in de pen,(wat je hoort als je er een beetje mee schudt). Verschillende malen gebeld naar het bedrijf, maar ze zijn altijd 'in gesprek'. Wat een gedoe!

7. Patrick

Pas een laserpen van 50 mW besteld. Kwaliteit lijkt degelijk. Indrukwekkende laserstraal: meer dan 50 m bij klare dag en honderden meters 's nachts. Bovendien zijn de service en de levering ook uitstekend.