Jean-Paul Samson
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij www.natuurlicht.nl, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Lampen goed
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
Lampen goed
Ik ben echt superblij met de TL- groei lamp. Ik gebruik deze in mijn volière. Ik kreeg echt een heel goed advies van medewerkster Jolanda. Aan de telefoon kon ik ook echt merken dat zij er verstand van heeft. Het enigste wat mij een beetje tegenviel, was dat ik er zelf een snoer en een stekker aan moest monteren, terwijl ik om een complete lamp gevraagd had. Maar misschien is dit ook niet standaard. Liefst had ik er dan wat extra's voor betaald. Ik moet nog twee lampen bij hebben en die ga ik absoluut weer hier bestellen. "www.natuurlicht.nl" is zeker een aanrader. Ludo
Netjes tijdig geleverd en prima producten.
Mooi product, het zonnetje in huis!
Snelle levering, fijn om deze veelzijdige lichttherapielamp in huis te hebben. De keuze tussen wit en blauw licht voor de lichtherapie vind ik heel fijn, het witte licht is te scherp voor mij. Ook de mogelijkheid hem als gewone lamp te gebruiken die ook nog gedimd kan worden maakt het plezier wat ik van deze lamp heb compleet. Het gesprek vooraf met de klantservice was heel fijn bij het maken van de goede keuze. ALLE LOF !!!!
goede service