www.officemania.nl

www.officemania.nl

De slogan "Gek op inrichten" zegt alles over Office Mania. Met passie voor het inrichten alle kantoor gerelateerde ruimtes zijn we dagelijks actief met mooie en inspirerende projecten. De webshop zorgt ervoor dat klanten zelf hun aankopen kunnen doen, zonder of met persoonlijk advies. Wanneer het gaat om projectinrichting, of advies over kleuren, inrichting, ergonomie en goed zitten, dan komen we graag naar u toe voor een passende invulling. We werken met vele merken en adviseren onafhankelijk.
De zekerheden van https://www.officemania.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.