www. taxwijn.nl

www. taxwijn.nl

Tax Wijn.nl is uw kwaliteitsleverancier aan huis.
Met meer dan 200 soorten wijn wellicht niet de grootse echter wel een zekerheid voor het
verzorgen van uw cadeau's. Laat u verrassen door de opvalende manier van verpakken uiteraard inclusief een gepersonaliseerde wijnomschrijving.
wijnen
De zekerheden van https://www.taxwijn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

U als relatie bent zeer belangrijk voor ons.
Wij praten dan ook nooit over klanten. Een bezoeker van Tax Wijn zowel offline als online beleeft onze wijnbeleving op een andere manier.
U ontzorgen is onze uitdaging, elke dag weer. U hebt een "probleem"? Wij lossen dit op. Wijnadvies, wijn - spijs advies en een topservice op uitzonderlijk niveau onderscheidt ons van andere.
De vele beoordelingen die wij mochten ontvangen spreken dan ook boekdelen, en daar zijn wij meer dan trots op!


Bekijk Manifest