www.waanzinnigleuk.nl, winkel en webshop
Gea Vink-Janssen
Mijn bestelling was heel leuk en zorgvuldig ingepakt met een attent extraatje en een persoonlijk kaartje erbij. Werd ik helemaal blij van 😊
Kirsten
Super vriendelijk, geweldige persoonlijke service, snelle levering en mooie producten. Een aanrader!!
Hoe beoordeel je www.waanzinnigleuk.nl, winkel en webshop?
Cynthia
Prachtige producten. Hele aardige eigenares, behulpzaam,vriendelijk en goeie service. Zowel in de winkel geweest als een pakket besteld. Pakket goed verpakt zodat het heel aankomt. En een persoonlijk tekstje erbij. Een echte aanrader.
Ieneke
Mooie mokken en snel geleverd.
Marita van Rosmalen
Ik had Pip mokken besteld en deze waren prachtig ingepakt. Er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling, nou hoe leuk is dat! Maakt online bestellen toch persoonlijk! Supertof!
Anneke
Snelle levering en super vriendelijk. Top!
Marina
Alles top
Harmen
Fijn om ff telefonisch contact te hebben voor d online aankoop n mn wensen n mogelijkheden te bespreken. Prima gegaan.
Ryanne Brinker
Mooi product. Leuk ingepakt. Stevig verpakt. Zeer tevreden.
robin
De producten werden snel geleverd en waren heel leuk ingepakt. Nu hopen dat de ontvanger het net zo leuk vindt :-)
Paul
Was aangenaam verrast. Nette prijzen maar vooral de klantvriendelijkheid is opvallend!
Maartje
Een foutje in de levering werd keurig netjes opgelost.
Johanna
Super service.
Hans Radder
Leuke produkten voor redelijke prijzen en goede service
Christine Sanctorum
Prima service en een vriendelijk briefje bij de bestelling.
Erik
Gezellige kerstverpakking en snel geleverd.
Monique
Snelle levering, keurig verpakt met een leuke attentie erbij en een kaartje. Ben erg blij met mijn bestelling!
Anky van der Heijden
Hele snelle levering, mooi ingepakt met lieve kleine attentie. Echt top! En de spulletjes waren natuurlijk waanzinnig leuk.
Antwoord van www.waanzinnigleuk.nl, winkel en webshopWat een lieve, leuke reactie, dank je wel! Hartelijke groet, Jellie
Jolanda
Al meerdere keren heb ik bij deze webwinkel spullen gekocht. Helaas was er iets kapot bij de laatste aankoop. Dat is meteen opgelost!!! Geweldige service!! Zeer betrouwbaar én klantvriendelijk.
Antwoord van www.waanzinnigleuk.nl, winkel en webshopWat een lieve, leuke reactie, dank je wel. Zo blij dat ik het gemakkelijk kon oplossen! Hartelijke groet, Jellie
Kees
Veel beter dan dit krijg je haast niet.
Antwoord van www.waanzinnigleuk.nl, winkel en webshopNa de mail ook nog deze fantastische beoordeling, dank je wel! Hartelijke groet, Jellie