www.yogawebshop.com

www.yogawebshop.com

De Yogawebshop.com biedt Yoga, meditatie en mindfulness hulpmiddelen aan om uw Yoga practice veilig en in stijl te beoefenen. Wij geven advies en begeleiden enthousiaste thuis beoefenaars, therapeuten en studio's tijdens de oriëntatiefase om de juiste keuze te maken van de aan te schaffen producten. Het doel is om veilige en mooie eerlijke duurzame producten aan te bieden.
De zekerheden van https://www.yogawebshop.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.