Yes Fabrics
YES Fabrics verkoopt in onze webshop hoge kwaliteit stoffen voor scherpe prijzen. Of u nou op zoek bent naar katoen, viscose, polyester of satijn: u vindt het bij ons allemaal. Bekijk hier onze complete collectie. Wij voegen zeer regelmatig nieuwe stoffen toe aan onze site, dus controleer regelmatig onze pagina’s! Alle stoffen die op onze site weergegeven worden, hebben wij op voorraad, dus u hoeft nooit lang te wachten tot uw stoffen in huis zijn. Als u op werkdagen voor 15.00uur besteld, versturen wij uw pakket dezelfde dag nog. Indien u vragen heeft over onze stoffen of leveringsvoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.

De zekerheden van http://www.yesfabrics.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.