Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Antrekk - Wear to perform

Weegbree 70
8446 SC HEERENVEEN
0513-626030
KvK 01042492

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Antrekk - Wear to perform

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2019
Antrekk - Wear to perform

DVDA beoordeelde op 2019-04-27

Prettige boxers en goede service

Antrekk - Wear to perform

Kees beoordeelde op 2019-02-17

Had een bestelling ontvangen. Was echter de verkeerde maat. Gebeld, teruggestuurd en twee dagen de juiste maat ontvangen. Top service!
En nog belangrijker: het zit super comfortabel!

Antrekk - Wear to perform

Helmes beoordeelde op 2019-01-10

krijg het niet besteld door de beoordeling


Reactie van Antrekk - Wear to perform:
Beste Helmes, zou u het nogmaals willen proberen. We ontvangen dagelijks vele bestellingen en er zijn geen problemen met de webwinkelkeur beoordeling pop ups.
Succes en alvast bedankt.
Het Antrekk team
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.