Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Happy Seeds

Paradijsvogelstraat 41
9713BV Groningen
Dit is geen bezoekadres
0681164447
KvK 53908090

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Happy Seeds

Gemiddelde beoordeling

10,0

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Happy Seeds

Kitty Erren - Collin beoordeelde op 2018-01-18

Enkele jaren geleden een stuk grond gepacht. Deze ben ik aan het omtoveren tot bloemenweide. Vaste planten/bloemen en grote delen bloemen uit bloemenzaad van Happy Seeds. Twee grote delen korenbloemen (zaad gekocht bij Linda van Happy Seeds) gesplitst door een graspad is een groot succes. Heel mooi. Blauw, blauw, blauw. Een ander deel ingezaaid met een bloemen mix. Ook zeer geslaagd. Spannend wat er uit de grond komt. Klaverzaad heb ik op enkele graspaden gezaaid, waar ik in het midden de klaverstrook laat groeien. Denk ik aan bloemenzaad kopen. Denk ik aan Linda. Een goede service. Erg leuk verpakt met een vrolijke kaart of boodschap. Ook daar wordt ik blij van☺

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Happy Seeds:
Hoi Kitty,
Erg bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Ik ben heel blij dat het zo goed gaat met het bloemenveld. De foto's zijn ook prachtig. Ik wens je opnieuw veel plezier van de bloemenzee komend seizoen!
Happy Seeds

Annet beoordeelde op 2018-01-11

Na plaatsen en betalen van de online bestelling kreeg ik geen bevestiging op mijn scherm te zien. Aangezien ik de bestelling op korte termijn nodig had om als cadeautje te geven, heb ik Linda gemaild. Ze reageerde super snel, verpakte het in een leuke cadeauverpakking en deed het dezelfde dag nog op de bus. Topservice dus! Dankjewel, Linda.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Happy Seeds:
Hoi Annet,
Bedankt voor je review! Het ging inderdaad even mis met de bestelbevestiging, maar de bestelling was wel gewoon goed door gekomen. Ik ben blij dat ik je zo snel kon voorzien van de bloemenzaden.
Happy Seeds

Marijke beoordeelde op 2018-01-11

Inmiddels twee maal bedankjes besteld, ontvangen (heel snel) en uitgedeeld.
Een maal voor vrijwilligers van de ApneuVereniging; eenmaal prive bij gouden huwelijksfeest.
Reacties: wat ziet dat er fleurig uit; wat een leuke aktie; wat een toepasselijke bloemen (slaapmutjes resp. goudsbloemen). Overleg met HappySeeds verliep vlot en vriendelijk.


Reactie van Happy Seeds:
Hoi Marijke,
Erg bedankt voor je leuke en positieve review. Ik ben blij dat je op beide gelegenheden zo tevreden was over de bedankjes en leuke reacties heb gekregen.
Happy Seeds

Alice Bakker beoordeelde op 2018-01-11

Omdat mijn bedrijf vijf jaar bestaat, heb ik mensen die daaraan hebben bijgedragen een bedankje gestuurd (vergeet-mij-nietjes) van Happy Seeds. Ik heb er erg leuke reacties op gekregen. Een aanrader!


Reactie van Happy Seeds:
Hoi Alice,
Erg bedankt voor je review. Fijn dat je zoveel leuke reacties hebt gekregen op de bedankjes.
Happy Seeds

Veerle beoordeelde op 2018-01-11

Supersnelle levering (én meer)!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Happy Seeds:
Hoi Veerle,
Bedankt voor je review! Ik probeer altijd zo snel mogelijk een bestelling op te sturen, dus ben blij dat je dat lekker snel vond.
Happy Seeds

Patricia Koopmans beoordeelde op 2018-01-10

In totaal heb ik zo’n 200 zakjes weidebloemenmix uitgedeeld als eindejaarspresentje. Mijn klanten vonden het prachtig. De zakjes zien er erg verzorgd uit. Voordat de zakjes worden gemaakt wordt eerst goed doorgenomen wat precies de bedoeling is. De levering ging ook supersnel, het is echt een aanrader!
Ook leuk als alternatieve kerstkaart.


Reactie van Happy Seeds:
Hoi Patricia,
Bedankt voor je positieve review. Ik vond het leuk om de bedankjes voor je te maken en ben blij dat ze zo in de smaak vallen.
Happy Seeds

Herma beoordeelde op 2018-01-10

Ruime keuze, ..mooie zaden
Zaden zitten leuk verpakt.
Tevens leuk om als kado te geven (en te krijgen)
Zeer klantvriendelijk en goede service.
Zeker een aanrader
Herma

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Happy Seeds:
Beste Herma,
Bedankt voor je review en fijn dat je blij bent met de zaden!
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.