Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Ik zoek een schoonmaakster

Nijverheidsstraat 5
7511JM Enschede
Dit is geen bezoekadres
088 430 30 87
KvK 61338710

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Ik zoek een schoonmaakster

Gemiddelde beoordeling

7,9

1728 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
The Feedback Company 1726 7,9
2019
Ik zoek een schoonmaakster

Harry-Ji beoordeelde op 2019-07-03

PAS OP: Deze lui zijn oplichters! Ze schermen met een bestand van 170.000 schoonmaaksters, hahaha! Check even alle klachten op klacht.nl over deze hulp-in-huis BV! En de vele andere BVs die er in Enschede op hun adres zijn. Allemaal fake! Ook al de reviews hier zijn gekocht via een agency, ook allemaal nep!

Ze leveren je niks en geven geen bedenktijd omdat ze zogenaamd met je aanvraag aan de gang zijn gegaan meteen. En dan krijg je meteen al het stalken met een factuur. Heel slim met IDEAL in email, zodat de drempel voor betalen laag is! en herinnering op herinnering sturen. Deze mensen verdienen geld door een slinkse site met voorwaarden dicht te zetten. En als je je inschrijft zogenaamd gratis, dan hang je namelijk al. Want je kunt er niet meer onderuit! inschrijven is gratis, maar nee je moet 31 EUR dokken! voor niks! want ze leveren niks. goed staaltje van online oplichterij dat kennelijk al 10 jaar aan de gang is!

PAS OP: ze hebben heel veel URLs met dezelfde site erachter en ze kopen traffic in op Google om je er naartoe te lokken! Advocaat inzetten helpt. En politie aangifte doen helpt zeker!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Ik zoek een schoonmaakster

Zoë beoordeelde op 2019-01-07

Gratis inschrijven, gratis oproep plaatsen maar die € 30,13 die je moet betalen omdat ikzoekeenschoonmaker.nl blijkbaar direct voor je gaat zoeken en een kandidaat voorstelt wordt nergens vermeld? Echt ongelofelijk. Ik voel me echt belazerd. Ik heb me op de mobiele site ingeschreven en dacht ik kijk later op me laptop verder. Nog geen 3 dagen later had ik zogenaamd een match en kon ik gelijk binnen 12 dagen het bedrag betalen. Oplichters! Ik heb betaald en me gelijk uitgeschreven maar ik heb geen goed woord voor jullie over.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Ik zoek een schoonmaakster:
Goedemorgen,
Alvorens u een aanvraag via ons plaatst vragen wij u nadrukkelijk of u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Zodra wij uw aanvraag krijgen gaan wij dan ook gelijk voor u opzoek naar een hulp.In uw geval hebben wij de zelfde dag nog een match gemaakt met een potentiƫle hulp. Wij vinden het een teleurstelling dat u onze service als slecht heeft ervaren. Indient de match niet voldoet aan uw eisen of u geen klik heeft met de kandidaat kunt u zich beroepen op de garantie die u krijgt van een jaar op uw aanvraag. Wij doen ons best om u snel te kunnen voorzien van een hulp.
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.