Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Subsports Performance wear

de Rijlst 4a
8521NH Sint Nicolaasga
0513434646
KvK 01135167

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Subsports Performance wear

Gemiddelde beoordeling

9,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
Subsports Performance wear

Michael beoordeelde op 2017-03-31

Laat normaliter weinig tot geen reviews achter, maar mijn ervaring met Sub Sports is het delen waard: gedurende het gehele aankoop-, afweging-, pas- en retourproces altijd netjes en snel te woord gestaan en geassisteerd door Anton. Snelle verzending en afhandeling van retourbetalingen. En last but not least; hoge kwaliteit producten voor een goede prijs. Kortom: een aanrader!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Subsports Performance wear

Roy Delissen beoordeelde op 2017-03-13

Ik heb even moeten wachten op mijn bestelling omdat er met de verwerking iets mis was gegaan, maar na een telefoontje is alles snel en goed opgelost. Kwaliteit en pasvorm van de kleding is uitstekend. De shirts die ik besteld heb zitten als een tweede huid.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Subsports Performance wear:
Beste Roy,
Bedankt voor je positieve feedback, wij werken er hard aan om sneller uit onze directe voorraad te verzenden, wij verwachten dat we dit met een aantal maanden kunnen doen, zodat vandaag besteld=morgen geleverd ook bij ons van toepassing is.
Subsports Performance wear

Gerard Nijkamp beoordeelde op 2017-03-03

Super product, snel geleverd! bestel hier nu al jaren en altijd snel in huis
Ik adviseer wel om een maatje groter te bestellen dan je normaal gewend bent.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Subsports Performance wear:
Beste Gerard, dank je voor je positieve feedback, elke dag doen wij onze uiterste best om 5 sterren beoordelingen te ontvangen!
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.