Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

The Fire Station

Anton Pieckplein 117A
5171CV Kaatsheuvel
0416235032
KvK 70454086

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
The Fire Station

Gemiddelde beoordeling

9,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
The Fire Station

Dianne van Gorp beoordeelde op 2019-01-30

Heerlijk gegeten, er was genoeg. 4 verschillende gerechten. In 4 groepen bezig geweest. Goede begeleiding. Was toevallig een hele koude avond, dus blij dat we op het laatst nog binnen konden opwarmen!


Reactie van The Fire Station:
Dank voor je review Dianne. Fijn dat we jullie een mooie ervaring hebben kunnen bezorgen!
The Fire Station

Hugo van Oostrum beoordeelde op 2019-01-29

We hebben met een groep vrienden een work shop gedaan bij the Firestation. In deze workshop werd ons geleerd hoe en wat te bereiden op een Kamado bbq. Buiten het feit dat we veel geleerd hebben en ook erg gezellig hands-on bezig zijn geweest, was het resultaat fantastisch. Met de chef kok hebben we hele mooie producten klaar gemaakt en enorm genotne van het eind resultaat. Naar aanleiding van de workshop heb ik later zelf nog een kamado bbq gekocht bij de Firestation.
Waarschijnlijk doen we in de zomer nogmaals een workshop.


Reactie van The Fire Station:
Bedankt Hugo! Zoals je weet zijn we pas net gestart met de winkel en de workshops. Jullie waren onze 1e groep dus deze lovende woorden doen ons goed! Bedankt. Via deze weg ook nog bedankt voor je aankoop. Geniet ervan!

We zien jullie uiteraard heel graag terug voor een mooie 2e workshop. Groet, Kamiel
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.