Bedplankjes.nl

Bedplankjes.nl

Bedplankjes.nl verkoopt verschillende soorten bedplankjes in allerlei kleuren en maten, bedplankjes zijn kleiner dan een traditioneel nachtkastje en nemen daardoor minder ruimte in beslag; perfect voor die krappe plekken bij je bed of voor een minimalistisch uitstraling van je slaapkamer! Bedplankjes zijn geschikt voor bedden met en zonder bedrand, afhankelijk van het gekozen model. Zie website voor meer informatie.
De zekerheden van https://bedplankjes.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.