BluGarda
30 jaar ervaring in vijverapparatuur
Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij alles over vijverapparatuur. Onze missie is liefhebbers van vijvers aan de beste vijverapparatuur te helpen voor hun vijver op een duurzame manier. Wij vertrouwen zoveel op de kwaliteit van onze producten dat we 3 jaar garantie aanbieden op al onze vijverapparatuur. Dat is 50% langer dan de meeste van onze concurrenten.

Geniet van je vijver
Van een vijver moet je genieten. Laat ons je helpen met de moeilijke techniek rondom een vijver, zodat jij meer tijd hebt om te kijken naar de vissen, het bewonderen van de planten en de waterspelen kunt aanschouwen. Met de vijvertechniek van BluGarda kun je genieten, zonder zorgen.

Van starter tot professional
Een vijver starten en onderhouden kan ingewikkeld zijn. Zoveel factoren om rekening mee te houden. Wij helpen je in het maken van keuzes in apparatuur, aanleg en onderhoud. Bij BluGarda staan we voor je klaar voor het beantwoorden van alle vragen rondom je vijver. Klein of groot. Starter tot professional.
De zekerheden van https://www.blugarda.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest