0243220165
9,6

• Melissa van Tilborg
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Bestelling was over het algemeen goed. Bestellung kwan goed binnen,met extra nagelvijl. Kleurtjes zijn mooi. Maar beide flesjes peeloff tape zijn onbruikbaar. Vloeistof was al dik geworden in het flesje waardoor het 1 plakkerige massa is.

Hoi Melissa,

Dank je wel voor jouw review,

De opmerking over de Peel off dat deze veel te dik is klopt, kijk morgen de overige flesjes
    na en stuur deze naar jouw op, als deze ook slecht zijn dan vergoed ik de andere 2 flesjes
    sorry voor het ongemak.

• C H Melis
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Snelle levering en nog een nagelvijl cadeau. Heel attend bedankt

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Melis, dankjewel voor je mooie review en blij dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag weer terug.

• Hoe beoordeel je Blueskygellak.nl?

• Renate Houtvast

Hele goede producten
    Vooral de nagellak

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Renate, dankjewel voor je mooie review en blij dat je tevreden bent met onze producten. We zien je graag weer terug.

• Nigar De Groot
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Goede nagellak die lang blijft zitten

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Nigar, dankjewel voor je mooie review en blij dat je tevreden bent over onze producten. We zien je graag weer terug.

• D. De Graaf
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Goed prijzen. Leuk assortiment. Snelle verzendig en er zit altijd een leuk presentje in.

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste De Graaf, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze producten en service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Gabi
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Snelle levering. Altijd netjes en zorgvuldig verpakt en vaak met een kleine attentie

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Gabi, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Hanneke Rijnhout-Houwer
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Snelle levering en super service! Contact is ook super!

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Hanneke, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Maya Ploth
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Zeer tevreden weer ,en een goede en snelle levering top!!

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Maya, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze producten en service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Ayshe Hristova
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Goed prijs en snel verzonde.Top kwaliteit.Dank u wel van Bluesky.

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Ayshe, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze producten fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Hilde Schrijnemakers

Top service!

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Hilde, dankjewel voor je mooie review en blij dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag weer terug.

• Rins
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Altijd netjes verpakt en snelle verzending. Producten zijn fijn om mee te werken.

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Rins, dankjewel voor je mooie review en blij dat je onze producten fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• nagelstudio jacqnails vt Hoff

weer geweldig

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Jacqnails, dankjewel voor je mooie review. We zien je graag weer terug.

• Anouk
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Geweldige service en snelle levering

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Anouk, dankjewel voor je mooie review en erg blij om te horen dat je onze service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Monique van der Wiel-Verhoeven
    Geverifieerde klant van Blueskygellak.nl

Mooie prijzen, super snelle levering

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Monique, dankjewel voor je mooie review en erg blij om te horen dat je onze service fijn vindt. We zien je graag weer terug.

• Astrid

Snelle levering. Prima producten

Antwoord van Blueskygellak.nl

Beste Astrid, dankjewel voor je mooie review en erg blij om te horen dat je onze service fijn vindt. We zien je graag weer terug.