Body & Shape Store™
We leven in een wereld waarin comfort boven gezondheid staat. Dit moet anders. Je comfortzone brengt je nergens, wij wel.
Brenda
Prima! Ruime keuze, snel geleverd. En voor een goede prijs.
Erika
Snelle levering, duidelijke communicatie en vooral hele lekkere eiwitbars! Ik heb er al veel gekocht maar deze zijn het lekkerst, dikke laag chocolade en heerlijke vulling, zeker het geld waard, top!
Hoe beoordeel je Body & Shape Store™?
Jasmin Pasteuning
Fast delivery, good prices and products
Reinier Harbers
Snelle levering en een goed assortiment.
Prijs voor het bestelde product was goed. -
Jana Polfliet
Altij
Bobby van Putten-Snoeren
FIJNE ERVARING. GOEDE PRIJS
Maria Kasmeka
Snelle levering en tevreden over het product. Ik heb Whey eiwitpoeder gekocht.
S Sam
alles in orde niks op aan te merken goede webshop bedankt en tot de volgende bestelling
Martin
Very good shop, great pricing and fast delivery
R vangog
Mijn bestelling kwam na 4 dagen aan en dat is niet goed.
laurent vanderkelen
Snelle levering. Top produkten
Liza Onkenhout
Hele fijne site
Shar
Order vandaag netjes ontvangen, maar Helaas is het Product al reeds een paar dagen over de datum heen.
Heel erg jammer dit!!!
Telefoon wordt niet beantwoord!
Slechte zaak... -
Michael Nieuwenhuizen
Goede adequate behandeling van de klantenservice na problemen met PostNL. Producten zijn erg goed en eaten erg goedkoop (€0.50 voor een flesje)
Cindy
Geen levering ontvangen. We beloofd na reclamatie. Technische systeemfout wordt vermeld. Op mijn bericht te willen annuleren telefinisch de belofte dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden... en toen niks meer. Order heeft nog steeds de status 'Aangemaakt'. Op herhaald annuleringsverzoek geen reactie. Telefoon wordt niet beantwoord. Met zijn allen aan het inpakken?
Antwoord van Body & Shape Store™Hi Cindy
Dank je wel voor je bericht.
Allereerst onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Er is helaas sprake geweest van een technische systeemfout, waardoor jouw bestelling onterecht in de status “Aangemaakt” is blijven staan en niet correct is verwerkt.
Je zending is inmiddels volledig terugbetaald. Daarnaast is er destijds inhoudelijk op jouw e-mails gereageerd. Het spijt ons dat onze telefonische bereikbaarheid niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Alles is wel netjes opgelost.
Jesse - Body & Shape Store -
Gunter Voorhof
Correct product en levering
Hebk Pompert
Is gewoon goed aangekomen.
Nancy Stevens
Goede aanbieding
Sandra
Snelle levering. Dag na plaatsen vd bestelling al in huis. goede prijs.
Daniel De Jong
Bestelling, verzending en levering conform reguliere aangegeven modus operandi (werkwijze). Tevens naar mijn opinie een hele scherpe aanbieding.