Bunnie Delicious NL

Bunnie Delicious NL

Bunnie delicious NL is een webwinkel die momenteel alleen nog voor konijnen is. Uiteindelijk worden we een kleine web dierenwinkel. We doen ons best om het zo betaalbaar mogelijk te houden zodat mensen die iets minder te besteden hebben ook hun dieren heerlijk kunnen verwennen!
Dierenwinkel, Dierenvoeding, Dierensnacks
De zekerheden van https://www.bunniedelicious.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Nikita Fitskie, 24 jaar oud, fulltime baan als vrachtwagen monteur. Sinds 01-09-21 eigen bedrijf genaamd Bunnie Delicious NL. Zelf heb ik ook 4 hele lieve huisdieren. Mijn bedrijf is meer hobby, daarom ga ik ook niet voor enorme winst. Ik wil dat de producten betaalbaar blijven want niets is leuker dan die heerlijke snoetjes te zien genieten. Het doel van mijn bedrijf is dat uiteindelijk het een dieren webshop wordt voor elk dier.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.