Coindudes
Jeremy & Rene, de Coindudes. Ons motto? “Life is short, wear history” Munten zijn verhalen an sich; ze hebben karakter en zijn voorzien van prachtige teksten, tekeningen en ontwerpen. Uit grote voorraden selecteren wij de beste zilveren en gouden munten uit de 19e en 20e eeuw. In onze werkplaats maken we er ambachtelijke, unieke en handgemaakte ringen van. Gegarandeerd een uniek cadeau voor jezelf of een dierbare!

Dude Jeremy; specialist in coins! Als ondernemer al ruim 10 jaar actief in goud, zilver, juwelen, edelstenen en munten. Met zijn kennis en ervaring heeft hij alles in huis om de beste munten voor onze ringen te selecteren. Jeremy is van de details en regelt de perfecte verpakking en een snelle verzending.

Dude Rene; ook wel “de handige jongen”! Smeden, branden, chemie, hydrauliek en webshops, het maakt Rene niet uit. Van jongs af aan een knutselaar en technisch. Rene maakt de sieraden zelf, met de hand, een brander, authentieke pers, speciale beits en fijn gereedschap voor de perfecte afwerking.

Wij zijn coindudes!
De zekerheden van https://www.coindudes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Coindudes Jeremy & Rene, een passie voor unieke dingen en zaken met een goed verhaal.

We maken unieke zilveren en gouden ringen uit authentieke Nederlandse en buitenlandse muntstukken.


Bekijk Manifest