Juweelwinkel.nl

Juweelwinkel.nl

Juweelwinkel.nl is dé webshop met vintage, antieke en pre-owned sieraden en horloges. Met een aanbod van ruim 3000+ verschillende sieraden en horloges en wekelijks een nieuw aanbod is er altijd wel iets moois te vinden.
De zekerheden van https://juweelwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al sinds 1979 heeft Juweelwinkel.nl ervaring in de edelmetaalbranche. In de zomer van 2015 ontstond het idee om liefhebbers van vintage en antieke sieraden en horloges te bereiken door een online winkel te openen. We zijn bijzonder trots om op deze manier onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wil je een sieraad of horloge komen passen of afhalen bij ons in de winkel? Dan ben je van harte welkom, alleen op afspraak in onze winkel in Hengelo. Let op: we hebben geen voorraad ter plaatse.

We wensen je veel plezier tijdens het winkelen op onze website.

Met vriendelijke groet,

Jeremy, Chris, René, Melody, Roos, Louisa en Sebastian


Bekijk Manifest