Juweelwinkel.nl

Juweelwinkel.nl

Juweelwinkel.nl is dé webshop met vintage, antieke en pre-owned gouden en zilveren sieraden. Met een aanbod van ruim 2500+ verschillende sieraden en wekelijks een nieuw aanbod is er altijd wel iets moois te vinden.

Ringen, armbanden, kettingen, hangers, oorbellen en broches van goud en zilver. Maar ook manchetknopen, zilveren portemonnees, bedels, horloges en edelstenen. Alle sieraden zijn officieel gekeurd met de Nederlandse keurtekens voor goud en zilver.

Bekijk gauw onze prachtige collectie en koop veilig jouw sieraden bij een betrouwbaar adres met het webwinkel keurmerk. Kies voor een prachtig cadeau voor jouzelf of iemand anders.
De zekerheden van https://juweelwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Juweelwinkel.nl is een onderdeel van Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij hebben al sinds 1979 ervaring in de edelmetaal branche. Sinds de zomer van 2015 is het idee ontstaan om liefhebbers van vintage en antieke sieraden en horloges te kunnen bereiken door een online winkel te openen. Wij zijn erg trots om op deze manier onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wil je een sieraad of horloge komen passen of afhalen bij ons in de winkel? Alléén op afspraak ben je welkom bij ons in de winkel in Hengelo. Wij hebben géén voorraad aanwezig.

Wij wensen jou veel plezier op de webshop.

Jeremy, Chris, René, Melody, Roos en Louisa


Bekijk Manifest