Duurzaam Spelen
Duurzaam Spelen is dé webshop voor duurzaam spelen met houten speelgoed, open einde speelgoed, sensorisch speelgoed en Montessori speelgoed. Daarnaast bieden we spel en ontwikkeling trainingen, zowel online als op de werkvloer, om kinderen optimaal te ondersteunen in hun groei en creativiteit.
9,8
Filter 1267 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 804 met beschrijving

• Fleur Smink
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Super webwinkel. Goede service en hulp met vragen.

• Soraya Van Zoolingen
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Geen idee hoeveelste bestelling, maar ik bestel altijd bij Duurzaam-spelen.nl. Echt een aanrader, denken altijd goed met je mee en altijd fijn advies.

• Hoe beoordeel je Duurzaam Spelen?

• Barbara Lejeune
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Snelle levering en perfect in orde

• Malia
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Mooie producten, snel verzonden en met liefde verpakt.

• Jeffell Vespa
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Super fijne webshop met zoveel mooi duurzaam speelgoed! Je merkt dat er echt aandacht wordt besteed aan kwaliteit en aan speelgoed dat de ontwikkeling en fantasie van kinderen stimuleert. De bestelling was snel binnen en alles was netjes verpakt. Zeker een webshop waar ik vaker ga bestellen. Aanrader!

• Tamara Claeys
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Duur, maar degelijk speelgoed. vooral de loose parts vallen in de smaak!

• Rita ter Braack

Snelle levering!

• silke de schepper
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

perfect in orde ! heel blij mee en super snel verstuurd :) keurig ingepakt ! Super blij met de online bundel heel nuttig !

• Marga Brinks
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Bestellen en afleveren ging snel

• Wilma Van Riessen
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Helaas stoppen ze met het product Incia. Nog snel even ingekocht. De shampoo is een echte aanrader. Geen haaruitval meer. De levering de volgende dag al in huis.

• Joanne Prinzen
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Altijd blij met de spullen van Duurzaam Spelen, super service en ideaal dat je gewoon kan ophalen als je in de buurt woont 🍀

• Els Vangeel
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Veel keuze op de site. Niet enkel de dure merken maar ook kleinere prijzen.
    De pixio magneetjes en Hey Clay zijn een hit hier!

• Rosan
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Snelle levering, fijne prijs door de korting!

• Wilma Schilder

Super mooi speelgoed😍

• Karin Milder
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Jammer dat de winkel weg is , maar er is een mooie webshop voor in de plaats gekomen.
    Ik kan mijn pakketten ophalen bij een buurbedrijf ,waar mensen werken met een beperking tot de arbeidsmarkt.

• Gerdien Penninkhof
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Fijne winkel met zoveel superleuke dingen! Ik slaag hier altijd goed voor cadeautjes.

• Rachel

Mooiste bouwset ooit!

• Ilona Hoogstraten
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Snelle levering en super mooie producten ook bij problemen snel met een oplossing

• Menno Both
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

De bestelling was precies zoals aangegeven, communicatie verliep prettig en de verschillende opties voor ophalen perfect. Aanrader!

• Samantha Schrijver
    Geverifieerde klant van Duurzaam Spelen

Regelmatig al besteld en altijd zeer tevreden! Mooie producten, altijd met zorg ingepakt. Heel blij mee!