EPCE Bouwstoffen B.V. (B2B)

EPCE Bouwstoffen B.V. (B2B)

EPCE® Bouwstoffen B.V. is leverancier van vloersystemen, injectiematerialen, composieten, gietharsen, lijmen, kitten en betonreparatie producten voor professionele verwerkers in de bouw en industrie.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en service als fundament. Dankzij een uitgebreid assortiment is EPCE in staat om voor alle voorkomende afwerkingen en problemen in de markt een oplossing te bieden.

Alle door EPCE geleverde producten worden geproduceerd door gerenommeerde leveranciers. Achter EPCE Bouwstoffen staat PAKOR Bouwspecialiteiten dat in 1981 begon met het duurzaam produceren van kunsthars systemen voor de professionele markt.

Alle systemen worden dan ook geleverd onder ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificering. De door EPCE geleverde systemen worden dan ook reeds meer dan 35 jaar succesvol toegepast in de bouw en industrie.
De zekerheden van https://www.epceb2b.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.