Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Ematic Zonnepanelen.nl heeft 1 4 ster reviews 1
Ematic Zonnepanelen.nl heeft 1 3 ster reviews 1
Ematic Zonnepanelen.nl heeft 0 2 ster reviews 0
Ematic Zonnepanelen.nl heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Bram Meeuwsen

Prima service en goede levering. Een aanrader

2. Bert de Haan

Preorder geboekt voor hardware. De levering duurder een stuk langer dan was aangegeven op de site, tussentijds geen info. De levering was prima.

3. Hoe zou je Ematic Zonnepanelen.nl beoordelen?

4. Lucas De Boer

Plug&pkay thuisbatterij besteld. Er was goed overleg over het bezorgmoment mogelijk en de bezorgers waren super. Aanbevolen leverancier.

5. GJ van der Burg

Na enige email contact over de levering van een nieuw uit te komen Zendure batterij. Kreeg ik bericht dat hij op voorraad was. Bestelde om 15 uur en zelfde dag om 18 uur werd hij al bezorgd en keurig naar garage gebracht. Top geregeld! nb. De Zendure Solarflow Mix 4000Ac+ heeft als verkoopargument deze retrofit te kunnen plaatsen tussen de bestaande omvormer. De AC-in gaat veelal in een protect en stoppen de zonnepanelen en werkt het niet zoals Zendure het verkoopt. Hier kan Ematic niets aan doen, wel iets om op te letten. Hopelijk is het in de toekomst op te lossen door firmware.

6. Johannes van der Wal

Na 2 weken doet de accu helemaal niets meer, ik probeer al weken garantie te claimen zonder resultaat. Nu toch maar de consumenten bond inschakelen.

7. Didier van der Vlies

Netjes op tijd geleverd👍🏻