Floralike

Floralike

Bij Floralike koopt u online de allermooiste kunstplanten en kunstbloemen. Onze kunstbloemen en kunstplanten zijn zorgvuldig geselecteerd en nauwelijks van echt te onderscheiden.

We like flowers & plants,
We like happy customers!
De zekerheden van https://floralike.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van Floralike zijn gek van frisse en vrolijke kleuren. Mooie groene planten en bloemen boeketten brengen een aangename sfeer in huis en op kantoor. Helaas vergt het onderhouden van deze planten vaak tot ergernis en moet een prachtig boeket vaak worden vervangen.

Hierdoor ontstond het idee om kunstplanten aan te schaffen als echte sfeermakers op kantoor. Na een bezoek gebracht te hebben bij de welbekende interieurketens kwamen wij tot de conclusie dat heel veel nepplanten ook daadwerkelijk heel erg nep ogen. Daar moest verandering in komen!

Floralike selecteert kunstplanten en kunstbloemen welke tot in het kleinste detail verfijnt zijn.


Bekijk Manifest