FriendlyTest.eu

FriendlyTest.eu

De vriendelijkste zwangerschapstesten & ovulatietesten van Nederland!

Al onze bestellingen worden gratis door heel Nederland verzonden met de PostNL pakketdienst.

✓ Gratis verzending binnen NL
✓ Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
✓ Discreet verzonden
✓ Zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar!
Zwangerschapstest, Ovulatietest, Zwanger worden
De zekerheden van https://friendlytest.eu
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Friendly Test is ontstaan vanuit een grote wens, onze kinderwens. Helaas ging zwanger worden bij ons niet helemaal 'vanzelf', ruim 5 jaar hebben wij moeten wachten op ons wondertje. In deze periode hebben wij het kennis platform Nietvanzelfzwanger.nl opgericht, ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste kinderwens pagina's. Wij weten als geen ander dat je heel veel zwangerschapstesten en ovulatietesten verbruikt tijdens een vruchtbaarheidstraject. Via Friendly Test willen wij betaalbare A-kwaliteit testen aanbieden voor een B prijsje!

Meer over onze reis lezen, check dan nietvanzelfzwanger.nl

Wij wensen jullie veel geluk!

Lau & Jurr


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.