Good BBQ
We doen er alles aan om jouw BBQ way of life helemaal te ondersteunen. Bezoek ons snel. Met veel passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. 12,5 jaar ervaring. Uitgebreide retourmogelijkheden en exclusieve merken. Snelle & gratis levering. Gratis thuisbezorgd.
Bierwinkel, BBQ Winkel
De zekerheden van https://www.Goodbbq.eu
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Leuk dat je op onze website terecht bent gekomen en natuurlijk nog leuker dat je net zoals wij aangestoken bent met het BBQ virus. Misschien ben je al een beetje op onze website aan het zoeken geweest en heb je wellicht al wat lekkere rubs en bbq-benodigdheden gevonden.
Bij Good BBQ staan we graag voor kwaliteit, service en een persoonlijke touch. Het team van Good BBQ is elke dag opnieuw op zoek naar unieke rubs, spices en BBQ benodigdheden om je elke dag opnieuw te verrassen met ons assortiment. Het team van Good BBQ bestaat dan ook louter en alleen uit échte BBQ enthousiastelingen, masters en experts.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.