Jouw Konijn
Jouw konijn levert alles om jou en jouw konijn gelukkig te maken. Gezond & goodlooking. Eten, drinken, wonen en spelen. Alles hoort erbij.
De zekerheden van https://www.jouwkonijn.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als je na een drukke dag thuiskomt en drie snoetjes duwen tegen de tralies om je te begroeten. Dat is pas een geluksmomentje! Mijn konijntjes, mijn geluk.Maar net als ik het belangrijk vind voor mezelf, vind ik dat ook mijn konijnen alleen het allerbeste moeten krijgen. Gezond eten, een fijn en mooi huis, leuke speeltjes en vooral veel variatie. Hoe hard ik ook zocht, ik vond maar weinig waar ik blij van werd. Tot ik Berry en Jeroen van Chews&Nibbles tegenkwam en zo het beste van twee werelden bij elkaar kwam. De gigantische kennis over konijnen en alles daaromheen en een bunnymom, die alleen het allerbeste (en mooiste) wilde.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.