Ken Treehouse

Ken Treehouse

Een online winkel waar u hoogwaardige schrijfbenodigdheden kunt ontdekken. Naast pennen en potloden, bieden we ook aanvullende producten zoals bijpassende notitieblokken, etui's en kaarthouders. Ideaal als geschenk!
schrijfwaren kantoorartikelen notitieboeken
De zekerheden van https://ken-treehouse.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We leven in de tijd waar computers en smartphones grote invloed hebben op onze dagelijkse leven. Tegenwoordig worden er digitale notities/tekeningen gemaakt. Ken Treehouse is opgezet met de visie om mensen schrijf/teken plezier op papier aan te moedigen. Dit willen we bereiken door kwalitatieve schrijfwaren&papieren te verkopen. Er zijn ook schrijfpapieren/ansichtkaarten beschikbaar om uw boodschap persoonlijker te maken voor degene. In de toekomst zal de assortiment uitgebreid worden met meer leuke producten.


Bekijk Manifest