Kerstland.nl
Leen Broeren
Snel geleverd, keurig verpakt. Goed bedrijf!
Mariëlle Koersen
Mooie lengte om mijn hele schutting te voorzien van ijspegel verlichting. Staat er gezellig. Niet te wit.
Hoe beoordeel je Kerstland.nl?
Ilona Sakowska
First I was waiting long time to deliver my package, and now when I return an item I have to wait again really long time for my money
JOLANTA Nycko
Snelle levering, dank u wel.
Anoniem
Snel besteld en geleverd
P.H.S. Coppus
Geen snelle levering, heeft ongeveer 10 dagen geduurd.
Gino Gryson
Heel tevreden van mijn kerstlichtjes! Kerstland een echte aanrader!
Cora Van der Slot
Mooie bomen en zeer goede service
BK
Goed product, goede prijs.
Anoniem
1 product was niet op voorraad, 1 artikel werd in zijn geheel niet geleverd en 1 artikel kwam helemaal kapot aan.
Margriet Kruize
Snel en mooi
Stephanie Vandevenne
Het is wel extreem lang wachten op bestelling. Kerstartikelen op 3/12 besteld zijn vandaag (19/12) nog steeds niet ontvangen!
Antwoord van Kerstland.nlHi Stephanie,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 2 sterren, wat ik enorm betreur.
Je geeft aan dat je je bestelling nog niet binnen hebt. Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Annika van Kerstland -
Me Productions Spronck
Besteld en gebeld of deze bestelling zeker op tijd is , ja dat zeer zeker !!
Toch alles behalve dat, geen track gekregen nog eens gebeld en order was nog NIET gepakt … kon niet annuleren en geld terug …!!!!!!!!!
Zeeeeeer slecht -
Marion
Had een set van drie bomen besteld, zonder iets mede te delen werd er maar één bezorgd, de bezorger wist van niks, en na het versturen van een mail kwam er alleen een track en trace dat de andere twee nog bezorgd zouden worden.
Anita Bloemberg-Broekhuis
Snelle levering en goed verpakt.... De boom is super mooi een echte aanrader
Susan J
Snelle levering en hele mooie boom! We zijn er erg blij mee!
Sisi
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Antwoord van Kerstland.nlHi Sisi,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 1 ster, wat ik enorm betreur.
Je geeft aan dat je nog niets ontvangen hebt. Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Annika van Kerstland -
Sjoerd Schrauwen
Geen reactie, wacht helaas al 3 weken op de voet van de kerstboom
Antwoord van Kerstland.nlHi Sjoerd,
Je geeft aan dat je al 3 weken wacht. Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Annika van Kerstland -
Eric
Moest lang wachten op mijn bestelling. Eerst vertraagd (laat) afsturen en daarna nog een vertraagde zending via GLS.
Arlette C Astaes
Ik ben mevrouw Arlette Astaes.Ik wil jullie laten weten dat ik nooit een pakje van jullie ontvangen heb alhoewel ik bij bestellen ook onmiddellijk betaald heb met KBC bankrekening
Geld is dus ook afgenomen van mijn rekening.Ik woon in de home de Lichtervelde nr 1 gelegenen 9810 EKE-NAZARETH.de receptie heeft ook niets van jullie ontvangen.
Jullie zijn blijkbaar een rotfirma en zullen mij nooit meer zien of horen als klant.
Getekend
Mevr Arlette Astaes
Antwoord van Kerstland.nlHi Arlette,
Je geeft aan dat je je pakje nooit ontvangen hebt. Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Annika van Kerstland