Kerstland.nl
Hans van der Leeden
Goede kwaliteit perfect werkend
René Broekman
Aankomende kerst ga ik hem testen. De doos zag er mooi uit.
Hoe beoordeel je Kerstland.nl?
Ana Bazelmans
Het product is van slechte kwaliteit
Antwoord van Kerstland.nlHi Ana,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 2 sterren, wat ik enorm betreur.
Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Rowena van Kerstland -
Ruud Callaars
Duidelijk, snel en correct.
Frans
Snelle en goede service
Noe Raat
Great service.
Van de Graaf
Op zaterdag bestelt en bericht gekregen dat ik het kon ophalen. Woensdag langs geweest en ik kreeg te horen dat afhalen na maandagmiddag niet meer mogelijk was. Dit was vooraf niet medegedeeld. Daarnaast werd de order gelijk geannuleerd zonder dat er een andere mogelijkheid werd geboden om het te leveren. Kortom slechte communicatie en niet klant vriendelijk.
Antwoord van Kerstland.nlHi,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 1 ster, wat ik erg jammer vind.
Onze webshop is gesloten waardoor ons magazijn leeg is en bestellingen niet meer konden worden opgehaald. Daarom hebben wij je order geannuleerd en het geld teruggestort. Met vriendelijke groet, Rowena van Kerstland -
Martin de Bruijne
Goede artikelen en snelle levering en goede prijs
Yolanda Jacobs
Super snel en goed verpakt, ga snel weer bestellen.
Antwoord van Kerstland.nlHi Yolanda,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!
Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?
Met vriendelijke groet, Rowena van Kerstland -
Tevreden klant
Klein leverprobleem werd vlot en netjes opgelost
margreet goris
prima produkten mooie prijs keurig geleverd
Jeanine
Snelle levering en prima kwaliteit
Ann Crauwels
Snelle,goede service
Nic Heijlands
Prima
Nel Bos
Super snel geleverd
Ouderraad Annie MG Schmidtschool
Heel snelle levering en echt veel voordeliger dan elders, goede producten.
Albert Grunwald
Snelle levering van de bestelde producten.
Ria Alink
Precies wat ik zocht en keurig op tijd zoals afgesproken
MadMax
Mooie opruim prijzen, goed product.
Antwoord van Kerstland.nlHi,
Met vriendelijke groet, Rowena van Kerstland