KiddyColors
Kiddycolors - Jouw Specialist in Gepersonaliseerde Stoffen Naamslingers!
Ontdek de magie van gepersonaliseerde naamslingers bij Kiddycolors! Creëer unieke en feestelijke decoraties voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en geniet van snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.
geboorteslinger naamslinger slinger met naam
De zekerheden van https://www.kiddycolors.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met KiddyColors geven we jonge moeders een kans op om een eerlijke manier een goed salaris te verdienen en hun werk te combineren met hun gezin. Ze werken onder uitstekende omstandigheden en kunnen hun eigen werktijden indelen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om hun jongste kinderen mee te nemen naar kantoor, of vanuit thuis te werken.


Bekijk Manifest