KiddyColors
Stijlvolle naamslingers & kinderkamerdecoratie
Handmade & Fairtrade!
Koop je een product bij KiddyColors? Dan ondersteun je jonge moeders en hun familie in Thailand.
De zekerheden van https://www.kiddycolors.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met KiddyColors geven we jonge moeders een kans op om een eerlijke manier een goed salaris te verdienen en hun werk te combineren met hun gezin. Ze werken onder uitstekende omstandigheden en kunnen hun eigen werktijden indelen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om hun jongste kinderen mee te nemen naar kantoor, of vanuit thuis te werken.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.