Kiddykado

Kiddykado

Bij Kiddykado vind je het allernieuwste speelgoed, knuffels en hippe kraamcadeau's. Geef jij graag een gepersonaliseerd cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een handdoek, badcape of houten speelgoed. Er is een ruime keus om te personaliseren.
De zekerheden van https://kiddykado.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie is de drijvende kracht achter Kiddykado? Ik ben Sylvia, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Sinds 2012 eigenaresse van KiddyKado. Een winkel met veel gepersonaliseerde kraam- en verjaardags- cadeau’s. We wonen heerlijk landelijk met een grote werkruimte. In mijn vrije tijd wandel ik graag buiten met Joris onze kooikerhond, die we sinds begin 2020 hebben.
Reizen, lezen en handwerken zijn mijn andere grote hobby’s. Een persoonlijke benadering en aandacht staan hoog in het vaandel. Alles wordt met zorg gemaakt, ingepakt en verstuurd. Zijn er speciale wensen? Dan kijken we altijd of we maatwerk kunnen leveren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.