Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Lelova heeft 0 4 ster reviews 0
Lelova heeft 0 3 ster reviews 0
Lelova heeft 0 2 ster reviews 0
Lelova heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Inge de Weerd

Hele fijne en persoonlijke service. Duidelijke uitleg en ik voel dat ik altijd terecht kan met vragen als dat nodig is. Verder doen de producten wat ze moeten doen. Werkt allemaal top!

2. Chantal Ijsseldijk

Goede prijs en een goede service. Als je een vraag hebt gesteld via contact, dan krijg je snel en een duidelijke reactie dat is heel fijn.

3. Hoe zou je Lelova beoordelen?

4. Manon

Fijne producten en snelle levering, super fijn!

5. Nina v D

Heel fijn geholpen. Een kolf aangeschaft werkt heel goed en toen we erachter kwamen dat ik een grotere maat schild nodig had was dit super snel geregeld. Uitleg gekregen over de werking van de kolf en omdat ik de kolf snel nodig had kon ik deze zelfs versneld in de buurt persoonlijk ophalen!

6. Maud

De service en het contact is super! Maartje heeft mij prettig geholpen! De kolf is ook erg fijn. Er zitten veel standen op en een verkleincup bij, zodat de kolf bij mij beter past. Ik ben erg blij met deze aankoop. Ik heb voorheen een andere kolf gebruikt, maar deze werkt makkelijker en zit fijner! Enorm tevreden :)

7. Maritte Raadjes-Lankhaar

Super service kwamen het dezelfde dag ( zondag ) nog persoonlijk thuis brengen. Met de nodige instructies en informatie erg fijn! Zo konden we de kolf direct in gebruik nemen.