Lotus Lingerie
Cup AA t/m M
Wij helpen je graag met een groot assortiment en persoonlijk advies.
Irene ten Ham
Snelle levering en t zit allemaal fantastisch.
Margreet Zaaijer
Snel verzonden en keurig verpakt
Hoe beoordeel je Lotus Lingerie?
Sanne Plugboer
Altijd goede communicatie en prachtige producten
Anne-Marie
Goed aanbod, leuke acties en alles wordt netjes en snel verzonden.
MB
Goede service. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord
Antwoord van Lotus LingerieHallo. Fijn dat je onze service als goed, duidelijk en snel hebt ervaren. Tot ziens bij Lotus Lingerie. Hartelijke groet, Andrea
Anoniem
Snel geleverd en makkelijk bestelproces. Heel tevreden ga hier vaker online lingerie bestellen.
Antwoord van Lotus LingerieHi, bedankt voor het schrijven van zo'n mooie review! Hartelijke groet, Andrea
Tevreden klant
Supersnel en probleemloos.
Antwoord van Lotus LingerieFijn dat je een tevreden klant bent en dat alles goed is verlopen. Tot ziens bij Lotus Lingerie. Vriendelijke groet, Andrea
Dorota Schievink
Ging goed
Antwoord van Lotus LingerieFijn dat alles goed ging. Bedankt dat je een review hebt geschreven. Groet, Andrea
Debby Van der stoelen
Geweldige service, besteld en de dag nadien was mijn beha al in huis!!
Ook heel vriendelijk aan de telefoon!
Ik ga zeker nog bij jullie bestellen!!Antwoord van Lotus LingerieHallo Debby, wat ontzettend leuk om je positieve review te lezen. Worden we heel blij van als we mensen blij hebben gemaakt. Hartelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
Dicky
Antwoord van Lotus LingerieBedankt Dicky voor de mooie review, zijn we blij mee :)
Tineke
Goede kwaliteit
Antwoord van Lotus LingerieHallo Tineke, bedankt voor je review!
Karin
Snelle levering, keurig verpakt! Ook nog eens een mooie aanbieding!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Karin, bedankt voor je mooie review. Vriendelijke groet, Andrea
Linda
Perfecte service elke keer weer
Antwoord van Lotus LingerieDank voor je mooie review Linda!
Judith Donkers
Snelle service, liefdevol verpakt en gewoon heel blij met dit fantastische PrimaDonna setje!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Judith, bedankt voor je review. Altijd leuk om te lezen :) Tot ziens bij Lotus Lingerie. Vriendelijke groet, Andrea
Lilian
Snelle bezorging! Al 2 keer besteld. Nu wachten op een product dat niet op voorraad was. De rest kwam wel meteen!
Antwoord van Lotus LingerieHi Lilian, hartelijk dank voor je mooie review. Als het goed is heb je het laatste item nu ook ontvangen :)
Tot ziens bij Lotus Lingerie, vriendelijke groet, Andrea -
c Stekelenburg
mijn pakketje kwam mooi verpakt op tijd binnen.
Antwoord van Lotus LingerieHallo, bedankt voor je review. Fijn dat het op tijd binnenkwam. Hartelijke groet, Andrea
Minke
Fijne winkel! Als er wat is, kun je gewoon bellen.
Antwoord van Lotus LingerieHallo Minke, bedankt voor je review. Dat klopt! En nemen we even niet op dan mag je het altijd later nog even proberen of een email sturen. Vriendelijke groet, Andrea
Karin
Snel bezorgd en voor een mooie prijs
Antwoord van Lotus LingerieHi Karin, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de levering en prijs.
Vriendelijke groet, Andrea -
jacqueline van tilborg
prima service! interessante korting; verzendingsprijs is wel hoog; maar past uitstekend en aangenaam om koopjes te vinden met Lotus Lingerie
Antwoord van Lotus LingerieHallo Jacqueline, bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is. Naar België betalen wij rond de 14 euro verzendkosten, vandaar dat we 4,95 daarvoor rekenen ;) Tot ziens bij Lotus Lingerie. Hartelijke groet, Andrea
ED
Altijd mooie setjes die met zorg worden verzonden.
Antwoord van Lotus LingerieHallo, bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent met onze lingerie. Vriendelijke groet, Andrea