Lotus Lingerie
Cup AA t/m M
Wij helpen je graag met een groot assortiment en persoonlijk advies.
Annemieke Elburg
snel en duidelijk
Hindriët Wildeboer
Het kaartje met de handgeschreven naam op het kaartje, deed de aankoop heel sociaal en persoonlijk aanvoelen in deze digitale wereld.
Het pakje was ook netjes ingepakt voor het in een doosje kwam. Ik blijf klant.
Hoe beoordeel je Lotus Lingerie?
Ineke van de Garskamp
Geweldige goede service, snelle verzending, mooie items, credits snel geregeld.
Antwoord van Lotus LingerieHallo Ineke, hartelijk dank voor je mooie review, worden we blij van. Fijn dat je onze service zo goed ervaart. Vriendelijke groet, Andrea
Sylvia van Zon
Goed geholpen aan de telefoon en snelle levering.
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen Sylvia, bedankt dat je voor ons een review hebt geschreven. Fijn dat je tevreden bent.
Vriendelijke groet, Andrea -
Caroline Van den Nieuwendijk
Goede en snelle service!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Caroline, bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent over onze service! Vriendlelijke groet, Andrea
Ria
Snelle levering , en netjes verpakt !
Antwoord van Lotus LingerieHallo Ria, bedankt voor je review. We houden ervan om alles leuk in te pakken zodat het een feestje is om uit te pakken! Vriendelijke groet, Andrea
Joyce Van den berg
Snelle levering en precies wat ik wilde maar dan in de sale! Blij!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Joyce, wat fijn om te lezen dat we je zo blij hebben gemaakt! Bedankt voor je review. Groet, Andrea
W.H
Snelle service netjes verp
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen, graag gedaan! Bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Andrea
Anouchka verburg
Antwoord van Lotus LingerieHallo Anouchka, bedankt voor je review. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, fijn dat het ook bij jou is gelukt. Hartelijke groet, Andrea
Marga Jessurun
Altijd snelle levering
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen Marga, fijn dat je tevreden bent over onze levering. Vriendelijke groet, Andrea
Anne Bronkhorst
Ik ben fan van Lotus lingerie.
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen Anne, wat een lieve review! Hartelijke groet, Andrea
Vera van der Linden
Super goede service. Had een klein foutje gemaakt met bestellen met een mailtje er achteraan is het gelijk opgelost. Zo fijn. En daarna ook snel verzonden. Echt top!!!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Vera, bedankt voor je review. Goed dat je even had gemaild, dan kunnen we het altijd snel oplossen. Vriendelijke groet, Andrea
Annerien Timmermans
prima levering.
Antwoord van Lotus LingerieHallo Annerien, hartelijk dank voor je mooie review.
marjolein
goede service
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen Marjolein, fijn dat je tevreden bent over onze service. Groet, Andrea
louisa auwers
O K ZEER MOEI
Antwoord van Lotus LingerieGoedemorgen, hartelijk dank voor je review!
Bianca
Alles ging heel snel. Bestellen en snel in huis. Gewoon door de brievenbus
Antwoord van Lotus LingerieHi Bianca! Klopt, als het kan en je hebt je huisadres ingevuld (ipv afhaalpunt) dan verzenden we het per briefpost. Zo hoef je het niet af te halen. Bedankt voor je review. Groet, Andrea
Anneke
Geslaagd voor een mooie BH met een gunstige prijs in de SALEAntwoord van Lotus LingerieHallo Anneke, bedankt voor je review. We hebben altijd veel leuke aanbiedingen, fijn dat je bent geslaagd. Hartelijke groet, Andrea
E. Reuvers
Snelle levering en mooi verpakt. Uur
Antwoord van Lotus LingerieHallo, hartelijk dank voor je review. Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
Irene ten Ham
Snelle levering en t zit allemaal fantastisch.
Antwoord van Lotus LingerieHi Irene, fijn dat het fantastisch zit! En bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Andrea
Margreet Zaaijer
Snel verzonden en keurig verpakt
Antwoord van Lotus LingerieHallo Margreet, bedankt voor je mooie review! Groet, Andrea van Lotus Lingerie