Lotus Lingerie
Cup AA t/m M
Wij helpen je graag met een groot assortiment en persoonlijk advies.
Belinda Kappetein
Snelle leveringen , zeer gunstige prijzen
ik
prachtig en mooi verpakt, nog nooit een miskoop gekocht
Hoe beoordeel je Lotus Lingerie?
Maria Doomen
Geweldige service.
Nathalie
Prima geleverd en mooi verpakt
Trudy de Groot
Mooie artikelen, goede service en goede prijzen!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Trudy, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent met onze service en mooie items. Vriendelijke groet, Andrea
Eva van Dooren
De levering duurde iets langer, maar dat werd netjes gemeld. Mooi verpakt.
Antwoord van Lotus LingerieHallo Eva, dank voor je mooie review. Soms verloopt de levering even iets anders dan gepland, maar we proberen dat altijd goed te communiceren naar onze klanten. Hartelijke groet en tot ziens bij Lotus Lingerie, Andrea
Karin H.
Alles bestens, danke!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Karin, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut mich, dass alles wie geplant verlaufen ist und Sie zufrieden sind. Herzliche Grüße, Andrea
Margot
Geweldige service.
Antwoord van Lotus LingerieHallo Margot, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groet, Andrea
Jeannette Atsma
Mooi en netjes verpakt, echt een kadootje!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Jeannette, bedankt voor je mooie review. Daar zijn we blij mee :) Vriendelijke groet, Andrea
Katja
Prima service!
Antwoord van Lotus LingerieHi Katja, fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijke groet, Andrea
Jeanet Lassooij
Top snelle levering
Antwoord van Lotus LingerieHallo Jeanet, hartelijk dank voor je mooie review. Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
M Strubbe
Prima service. Bestelling snel ontvangen.
Antwoord van Lotus LingerieGoedendag, hartelijk dank voor je review. Fijn te lezen dat alles naar wens was. Vriendelijke groet, Andrea
Annabel
Overzichtelijke site en ruim aanbod. Snel verzonden en zorgvuldig verpakt. Uitstekende kwaliteit zoals je van Prima Donna mag verwachten.
Antwoord van Lotus LingerieWat fijn Annabel dat je zo'n mooie review voor ons hebt geschreven. En leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
Marjon Noordhuizen
Mooiste lingerie en prima service, heel erg bedankt!
Antwoord van Lotus LingerieHallo Marjon, dank voor je mooie review! Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
Elte
Snelle levering en netjes ingepakt
Antwoord van Lotus LingerieHallo, bedankt voor je review, hartelijke groet, Andrea
Margriet Kanters
Goede en perfecte levering
Antwoord van Lotus LingerieHallo Margriet, wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering. Vriendelijke groet, Andrea
Jolanda
Tevreden over mijn bestelling bij Lotus Lingerie. Ik zou er zo weer bestellen.
Antwoord van Lotus LingerieLeuk dat je tevreden bent Jolanda, bedankt voor je review en tot ziens bij Lotus Lingerie
M
Snelle vlotte levering en mooie producten in goede verpakking
Antwoord van Lotus LingerieHallo M, dank voor je mooie review! Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
L Bodewes
alles prima keurig
Antwoord van Lotus LingerieHallo, dank voor je mooie review! Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie
Regina Willeboordse
Snel geleverd en goede communicatie voor leuke prijs
Antwoord van Lotus LingerieHallo Regina, wat leuk dat je een review hebt geschreven. Vriendelijke groet, Andrea van Lotus Lingerie