Meubelpanelen op maat

Meubelpanelen op maat

Kies uit onze 300+ kleuren meubelpanelen. uw meubelpaneel wordt op maat gezaagd en op een pallet geleverd. Dankzij onze online optimalisatie tool kunt u zien hoeveel platen er nodig zijn voor uw panelen en kunt u direct de prijs zien.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanaf 1928 aan het zagen
De historie van de meubelfabriek achter Meubelpaneel op maat gaat terug tot 1928. Begonnen als klompenfabriek heeft de fabriek zich na 90 jaar ontwikkeld tot een van de grootste meubelindustrie bedrijven van Nederland met een fabriek en magazijn die in totaal 16.000m2 beslaan. Onze online winkel is gekoppeld met een geavanceerd CAD/CAM systeem welke doorgeeft aan de machines wat er met het meubelpaneel moet gebeuren. Alle panelen worden met zorg verpakt en afgeleverd. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.


Bekijk Manifest