Meubelpanelen op maat
Martin
Duidelijke overzichtelijke website. Afwerking per zijde mogelijk. Bestelling opgehaald, soepel verlopen. Producten netjes op maat gezaagd. Al met al zeer tevreden klant.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Martin, dank voor je 5 sterren review en blij om te lezen dat je blij bent met de materialen en onze service.
Geert Van Den Broek
Bestelling netjes op tijd geleverd. Continue op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Panelen zien er echt heel netjes uit.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Geert,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je project goed is geslaagd en dat je blij bent met het eindresultaat.
Team Meubelpanelen op Maat -
Hoe beoordeel je Meubelpanelen op maat?
Jeroen
Goede kwaliteit panelen, afwerking was netter dan dat ik het zelf zou kunnen
Arthur Dongelmans
Weer prima gegaan.
Alleen wat krassen tijdens transport, die ik gelukkig aan de achterkant kon gebruiken.Antwoord van Meubelpanelen op maatBedankt dat je opnieuw voor ons hebt gekozen. We besteden veel zorg aan verpakking en transport, met extra dekplaten en zorgvuldig stapelen op pallets. Het spijt ons dan ook dat er deze keer krassen zijn ontstaan. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.
Robin
Prima panelen in de opgegeven maten. Het kritische oog ziet wel wat oneffenheden bij de zaagsneden waar het kanten band op zit.
Antwoord van Meubelpanelen op maatHet spijt ons dat u dat zo heeft ervaren. We werken de zaagsnedes bij kantenband juist extra strak af met de CNC om chips te voorkomen. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan lossen we dat uiteraard graag voor u op.
Sander
Mooi afgewerkte panelen met strak afgewerkte zijkanten. En ook de scharnierboringen waren perfect. Scheelt een hoop werk.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Sander,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Astrid
Duidelijke uitleg van werkwijze. Goede communicatie over voortgang. Prachtig resultaat. Professionele levering. Maatvoering klopt precies.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDank voor je mooie woorden! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Jan Van Boekel
Geweldige service!!
Antwoord van Meubelpanelen op maatBedankt voor je enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Peter Lemmens
Goed en snel geregeld
Antwoord van Meubelpanelen op maatDank Peter voor het achterlaten van je review. Veel succes met je project!
Piet Stomp
Opzich prima gezaagd en geleverd, alleen als je iets vergeten ben over de kop duur om een paneeltje bij te bestellen
Antwoord van Meubelpanelen op maatDank voor je complimenten over ons werk! Een extra paneel bestellen kan altijd. Als er nog een reststuk in de fabriek ligt, kunnen we de prijs zo laag mogelijk houden. Moeten we een hele plaat inkopen, dan loopt de prijs helaas snel op.
Nico Brantjes
Super makkelijk!
Antwoord van Meubelpanelen op maatBedankt voor je fijne review!
Martin de Keizer
Alles keurig netjes op maat gezaagd en afgeleverd. Lange panelen wat te strak gemeten dus daar moet nog een stukje af maar dat is mijn eigen fout.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Martin,
Veel succes met je project! Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten. Dank voor je mooie review!
Lotte Van Loock
Kleur op het scherm was nagenoeg dezelfde als in het echt. Proper afgewerkte platen en goede planning
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Lotte,
Fijn om te horen dat alles zo naar wens is!
Bram
Keurig thuis afgeleverd Nette prijs
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Bram,
Bedankt voor je mooie review. Veel plezier van je bestelling!
Christ
Alles perfect op maat en zoals beloofd keurig geleverd. Klasse.
Antwoord van Meubelpanelen op maatFijn om te horen dat alles perfect op maat geleverd is. Bedankt voor je compliment!
Tjitse Boot
Antwoord van Meubelpanelen op maatBedankt Tjitse voor de complimenten. Heel veel succes met de mooie panelen.
Sven
Alles tip top in orde
Antwoord van Meubelpanelen op maatGoed te lezen dat je blij bent met de meubelpanelen. Veel plezier met je project!
Johan Hanegraaf
Goede service, de panelen en bewerkingen zien er netjes uit en werden zeer zorgvuldig verpakt en bezorgd.
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Johan,
Fijn dat je tevreden bent over zowel de bewerkingen als de levering!
Koos Zandbergen
Prima
Antwoord van Meubelpanelen op maatDag Koos,
Dank voor de 5-sterren review!
Peter Blok
Prima
Antwoord van Meubelpanelen op maatDank voor je beoordeling!
Team Meubelpanelen op Maat