Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Meubelpanelen op maat heeft 35 4 ster reviews 35
Meubelpanelen op maat heeft 4 3 ster reviews 4
Meubelpanelen op maat heeft 1 2 ster reviews 1
Meubelpanelen op maat heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Kenny zoon van Renilda

Wij hebben panelen besteld en de communicatie wat top. De levering was op tijd en proper afgeleverd. Echter was de afwerking minder. Ik ken persoonlijk wel wat van. Hierbij kleine opmerkingen: 1. Band die los is of makkelijk los komt. 2. Delen met band waar kleine afgebroken platen in zichtbare deel zijn. 3. Paneel die te groot was met een sponning waardoor deze niet paste. (zelf opgelost) 4. Deuvel gaten die te diep of te ruim zijn gefreest waarbij de volledige deuvel verdween. 5. Laatste kleine opmerking. De groef / sponning loop de band door wat vervelend is en deze zelf moet wegsnijden.

2. Michael T

Mooie producten, fijne service.

3. Hoe zou je Meubelpanelen op maat beoordelen?

4. Menno

Prima product, keurig afgewerkt en verpakt voor vervoer. Fijne communicatie over en weer. Zeker een aanrader.

5. Martin

Duidelijke overzichtelijke website. Afwerking per zijde mogelijk. Bestelling opgehaald, soepel verlopen. Producten netjes op maat gezaagd. Al met al zeer tevreden klant.

6. Geert Van Den Broek

Bestelling netjes op tijd geleverd. Continue op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Panelen zien er echt heel netjes uit.

7. Robin

Prima panelen in de opgegeven maten. Het kritische oog ziet wel wat oneffenheden bij de zaagsneden waar het kanten band op zit.