MuurTotLeven.nl
Betalen kan bij ons middels vele betaalmethoden, waaronder IDeal en Paypal.
Sinds de overname in 2013 zijn wij aangesloten bij WebwinkelKeur en zijn daar zeer tevreden over. Leuk als je op deze site dan ook je ervaring wilt delen met toekomstige kopers.
Saskia
Vlotte levering, ziet er prachtig uit en materiaal is super goed en makkelijk te bevestigen.
Antwoord van MuurTotLeven.nlBedankt voor de mooie woorden en veel plezier van het behang!
Jasper Hubregtse
Op tijd geleverd en duidelijke instructies
Hoe beoordeel je MuurTotLeven.nl?
Dianne
Volop keuze en snelle levering.
Rob Hofmanu
slechte levering
Vera Vogt-Bijleveld
Superblij met onze nieuwe brievenbus!
Gilberte THEYS
Super snelle service, netjes verpakt!
Petra Gijsen
Ik had wat vragen gesteld via de app, snelle reactie heel fijn, wilde nog n foto toevoegen maar lukte me niet helaas.
solange de paepe
snel geleverd en heel mooie kwaliteit onze poezen brievenbus . ik ben er heel super blij mee en tevreden . een aanrader om bij hun te bestellen
Antwoord van MuurTotLeven.nlBedankt voor de mooie woorden en veel plezier van de brievenbus!
Maureen Maekelberg
Snel geleverd
Top Brievenbus -
Peter Voortmans
Vlotte service. Snel geleverd. Goede kwaliteit.
Britt Maris
Makkelijk bereikbaar, fijne service, unieke creaties
Lieke Ogenio
Goede kwaliteit,geweldig service,en snelle levering.
Antwoord van MuurTotLeven.nlGoedemiddag Lieke,
Hartelijk dank voor je 5-sterren. Wij wensen je wederom veel plezier van je wandpanelen! -
Angele Parinussa
Mooi!! En snelle levering
Antwoord van MuurTotLeven.nlBedankt voor jouw review en veel plezier van de wandpanelen!
Kor Kok
Snel geleverd
Antwoord van MuurTotLeven.nlGoedemorgen Kor, hartelijk dank voor jouw review! Wij wensen je veel plezier van de wandpanelen
ONvH te Rotterdam
Betrouwbaar, accuraat en snel
Antwoord van MuurTotLeven.nlBedankt voor je review!
Sandra Kooi
Snelle levering goeie kwaliteit
Diana Qualm
Snel en betrouwbaar. Super mooie kwaliteit. Goed ingepakt voor verzending. Bezorger had het alleen voor de deur neergezet en weggegaan.
Jennifer Van oers
Snel en betrouwbaar
Pia
De bestelde brievenbus werd snel geleverd.
Luuk Derksen
Met een industriele blik, hebben ze hier de mooiste brievenbus die er te vinden is.