OnlineKoffieKopen

OnlineKoffieKopen

Een heerlijk authentiek kopje koffie met een unieke smaakbeleving? Dat is mogelijk met de koffie die u koopt in onze webshop. Online Koffie Kopen heeft een mooie selectie gemaakt en biedt enkel koffie online aan van de hoogste kwaliteit. Koffie drinken was en is nog steeds erg populair. U kunt bij onze koffie webshop daarom terecht voor het complete plaatje: koffiebonen, koffiemachine, accessoires en reinigingsproducten, maar ook het servies, de koekjes en de suiker en melk kunnen wij voor u regelen. Het is alsof u plaats neemt in uw eigen café, restaurant of koffiezaak. De kop koffie die u hier bestelt, heeft namelijk dezelfde authentieke smaakbeleving. En plaatst u uw koffie bestelling vóór 12 uur, dan kunt u morgen al van dat heerlijke kopje koffie genieten. Dankzij de ruime voorraad koffie in ons eigen magazijn kunnen wij namelijk snel leveren. Koffie bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. U hoeft dus nooit zonder te komen zitten!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

BonneBella is uw totaalleverancier op het gebied van alle koffie- en theevoorzieningen voor de particulier, horeca en bedrijf. Naast het gehele leveringspakket dragen we ook graag zorg voor opleiding en training van een ieder die met koffie werkt. Wij ontvangen u graag op ons Verkoopkantoor te Hoogeveen aan het Haagje 136! Hier treft u een grote collectie professionele koffiemachines voor Horeca, Kantoor of Bedrijf!


Bekijk Manifest