Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Relax Master heeft 1 4 ster reviews 1
Relax Master heeft 1 3 ster reviews 1
Relax Master heeft 0 2 ster reviews 0
Relax Master heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Mare

Snelle levering en waarde voor je geld

2. L

Excelent costumer service!

3. Hoe zou je Relax Master beoordelen?

4. Anne-Fleur

Ik ben supertevreden over deze jojoba-olie en het was snel geleverd. De olie zit in een mooie glazen fles, wat meteen een luxe en duurzame indruk. De olie zelf voelt lekker aan en trekt snel in. Echt een aanrader!

5. Jordy M

Goede kwaliteit massageolie en super snel geleverd! De amandelolie werd geleverd in een mooie koker, waardoor het ook een super leuk cadeau was voor mijn vriendin. Ik ben tevreden over mijn bestelling!

6. Daryl

Slechte bezorgdienst door FedEx, product nog steeds niet ontvangen terwijl ik er wel op had gerekend. Inmiddels heb ik het pakketje ontvangen en heeft het bedrijf voor PostNL gekozen voor de bezorging. Ook ben ik tijdens de vertraging op de hoogte gehouden door het bedrijf. Inmiddels heb ik een terug betaling gehad van Klarna en als nog het pakketje ontvangen. Vandaar dat ik mijn review nu verhoog.

7. Anouk

Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?! De Relax Master Olieverwarmer zorgt voor perfect warme olie zonder gedoe. De amandelolie voelt zijdezacht aan en hydrateert als een droom. Geen ijskoude verrassingen meer, alleen pure ontspanning. Twijfel je? Niet doen. Dit is goud.