Ik ben heel tevreden met zijn bestelling! ik was heel blij toen het pakket de volgende dag al werd bezorgd! Ook vond ik dat ik op een geweldig leuke manier op de hoogte werd gehouden van de voortgang van mijn bestelling! Hartelijk dank hiervoor! Groetjes Noud
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Noud
- Fjodor Zeijlstra
Games waren in perfecte conditie en heel goedkoop. Heb nu meer dan 100 uur aan plezier voor €30. Veel humor en goede conditie. Echte aanrader
Hoe zou je RetroXboxKopen.nl beoordelen?
- Arno
Een mooie HDMI-kabel gekocht voor de originele XBOX, werkt perfect op mijn 4KTV, en ook de Play & Charge-kit voor de XBOX ONE S werkt ook prima. Hulde voor LevelSeven !
- Stéphanie
Fantastische webshop! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop :) Ik kan weer Halo 2 in split-screen met mijn man op onze oude Xbox 360 spelen. De game ziet er nog zo goed als nieuw uit.
- ElektrischeAuto'sZuigen
Onlangs een derde bestelling geplaatst bij 'levelseven' en opnieuw kunnen genieten van een perfecte service zoals je ze nergens anders vindt. Van A tot Z gewoonweg perfect: een zéér snelle verzending, heldere communicatie en geen vraag is te veel! Kan alleen maar aanraden om nergens anders meer achter games en consoles te zoeken :)
- Peter
Goed en netjes afgeleverd alles keurig verpakt zeer tevreden