Sanvita Healthy

Sanvita Healthy

De natuurlijke oplossingen tegen huidklachten, allergieën en darmklachten.
De zekerheden van https://www.sanvita.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het ontstaan van Sanvita
Sanvita is ontstaan vanuit een eigen ervaring met huidproblemen. In het reguliere zorgaanbod leken we in een molen te belanden van allerlei soorten crèmes en agressieve behandelingen. Alleen zonder het gewenste resultaat. Na een langdurige zoektocht vonden wij een oplossing in een natuurproduct: paardenmelk. Een middel dat al eeuwen geroemd wordt om haar geneeskrachtige werking. Met Sanvita Healthy ben je verzekerd van een effectieve behandeling zonder nadelige bijwerkingen. Dankzij onze krachtige natuurproducten op basis van paardenmelk, helpen wij gebruikers aan zeer positieve ervaringen en gewenste resultaten.


Bekijk Manifest