Secrets by Nature

Secrets by Nature

De webshop voor mooie unieke natuurlijke en industriële woonaccessoires, lifestyle & tofste stationery. Daarnaast ook nog eens mooie edelstenen & mineralen, kaarsen, maar ook de leukste speelgoed, spellen en puzzels.
Woondecoratie & woonaccessoires Creatief & Hobby Speelgoed
De zekerheden van https://www.secretsbynature.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al 8 jaar bestaat Secrets by Nature als een webshop. Paar jaar geleden de keuze gemaakt om uit de natuurlijke cosmetica te gaan en te richten op wonen & lifestyle, dat zich steeds meer uitbreid. Het is niet alleen belangrijk om een goede betrouwbare webshop te hebben, maar ook een service te verlenen aan jou als klant. Daarom is jouw mening belangrijk en ook voor nieuwe ideeën kun je altijd terecht.

Het manifest is belangrijk, omdat het ook duidelijk maakt waar Secrets by Nature voor staat.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.