ShrimpMania
Visbekwaamheid, wat betekent dat u bij ons kunt rekenen op deskundig en professioneel advies.
Tom Wijbrands
Was goed verpakt, door de heatpack was het water nog steeds op temperatuur
Ricardo Haimé
Leuke collectie, uitstekende informatie en ontzettend blij met de fantastische verzendservice.
Hoe beoordeel je ShrimpMania?
Lilian Verhoef
Netjes, vriendelijk, goede kwaliteit
Stephan Brouwer
Ik heb betaal voor een heat pack in de verpakking te doen. Dit was ook gebeurd alleen was deze niet warm. De doos zelf bevatten ook geen kranten waardoor het water dus erg koud werd. Ik hoop dat mijn slakken het overleven. Ik heb hierna contact gehad met het bedrijf en zij hebben mij netjes te woord gestaan en de situatie uitgelegd
Theo Kessels
Snelle levering en goed verpakt
Marloes
Ze hebben een mooi assortiment. De prijzen zijn zeer netjes. De service is altijd prima. Wel eens wat dode diertjes gehad met verzenden, wat ook een risico is, maar dat werd allemaal netjes opgelost. Bestel hier vaker en zal dat ook zeker blijven doen.
Marco Delwig
Helemaal top
Ismael Garcia camacho
Always Really nice!
Jankees Rodenburg
Snelle levering en goede verpakking
Ben de Ruyter
Prima aangekomen, miste alleen de beloofde gratis visvoer balletjes
reinhilde ameye
goede service , snelle levering en gebeld omdat er een fout zat in de bestelling
Celia
Zoals altijd een zeer goede service. Goed ingepakt, snelle levering en cadeautje erbij. De diertjes zijn mooi, levendig en gezond.
Wim
Super netjes dubbel verpakt, alles kwam levend en gezond aan. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Bianca Luciana
Snelle levering, goed bereikbaar voor vragen. Snelle antwoorden.
Monique van Ommen
Hun assortiment spreekt me aan.
Fennie Komies
Top service meedenkend .
Snelle bezorging zeer tevreden -
Barry Laros
Keurig ontvangen door de Postnl in de aangegeven avonduren. Vissen met zorg zoals altijd verpakt met heatpack goed verzonden! Tot de volgende keer!
steve hayen
Altijd top levering en kwaliteit
JJ de Jonge
Mooie en gezonde Caridina Japonic's en Atyoida Pilipes garnalen ontvangen. Prima verzorgd verpakt. Aanrader deze zaak
André de Bruin
Sneller bezorgd als gedacht helaas voor mij zaten alle vissen in 1 zak