ShrimpMania
Bij Shrimpmania Soest draait alles om passie, kennis en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd met jarenlange ervaring in de wereld van aquaria, garnalen, siervissen en alles wat daarbij hoort.

Visbekwaamheid, wat betekent dat u bij ons kunt rekenen op deskundig en professioneel advies.

aquaria vis dierenbenodigdheden
9,4
Filter 1736 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1097 met beschrijving

• Gerlinde
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Helaas dit keer wat minder blij. Alles leek in goede conditie te zijn aangekomen, en hoewel de Rasbora's en 'Pygmee's' vrolijk rondzwemmen en niks mankeren, was er van de 20 gele garnalen na 3 dagen niets meer over. Ik heb contact opgenomen via WA, maar (in tegenstelling tot eerder contact dit keer) geen reactie terug gehad. Misschien een zwakkere groep/ kweek (was een maandaanbieding) dit keer, maar sneu is het wel. Ten eerste voor de dieren laat ik daar helder over zijn, maar hoewel een maandaanbieding gaat het alsnog over 60,- die ik niet terug zie in mijn bak. Niet wat ik van ze gewend ben

• Anton Helden

Altijd goed!

• Hoe beoordeel je ShrimpMania?

• Vanessa

Mooie medaka visjes ontvangen

• Paul van der Steen
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Keurig geleverd, goed verpakt mooie garnalen gekregen (gekocht), wij hebben hier vaker besteld en we zijn super tevreden.

• Peter Franke helemaal top.

• Przemek Bilski
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

De slakken kwamen dood aan, allemaal.

• Colin Larkens

Zeer goede levering

• Kenny Baert
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Mooie prijzen en uitstekende service en levering, zeker een aanrader

• Carine Van Der Schoot
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Mooi verpakt en het heatpack was nog warm bij aankomst, weeral blij met de mooiste pleco

• Rob van der Linden

goede prijs en kwaliteit

• Johan

Snel verzonden goed verpakt

• Michael Feikens
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

De slakken zijn keurig binnen gekomen mooi optijd en in top conditie

• Martin Noordzij
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Goede service goede verzending en goede garantie

• Jorinde Zijlstra
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Super geleverd! Vissenpost, vond het spannend maar zijn perfect en helemaal happy aangekomen!

• Hans-Peter Flierman
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

snelle levering gezonde dieren alleen alle type medeka's bij elkaar in een zak dat was jammer

• Henneke Kleindijk

Duidelij

• Elvira de Bruyn
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Snel, goede service en plantjes zijn helemaal goed aangekomen.

• D.
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Helaas hebben de Corydoras pygmaeus het niet allemaal overleefd. (3 of 4 van de 10 leven er nog) Te veel stress waarschijnlijk door het vervoer via PostNL. En te veel in 1 zakje. Erg jammer.

• benny reezigt
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Zoals gewoonlijk netjes afgeleverd.

• Rémon
    Geverifieerde klant van ShrimpMania

Keurige levering. Bestelling gedaan vlak voor Pasen, na de feestdagen een update dat de bestelling verzonden was. Mooie gezonde vissen, gewend aan mensen. Wat erg hielp voor de dynamiek binnen mijn bestaande groep.