Sockret
Socktelling is in our fiber
Sokken met een verhaal, dat is wat wij maken. Als mensen hebben we namelijk de kracht om elkaar te kunnen inspireren en te verbroederen door écht naar elkaar te luisteren. Aan de hand van verbindende, unieke en krachtige verhalen creëren we ontwerpen die dat ondersteunen. Dat doen we het liefste samen met jou, de Sockreteer, want iedereen heeft herinneringen of fantasieën die het waard zijn om gelezen en gezien te worden. Zo gaat het van een stuk stof naar een paar sokken dat je met trots kunt dragen. Want een goed verhaal voel je in alle vezels van je lichaam. Dat noemen wij nou Socktelling.
De zekerheden van https://www.sockret.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.