Stoffenland.com

Stoffenland.com

Stoffenland is de leukste stoffenwinkel voor Nederland en België. Een brede collectie stoffen, altijd voordelig geprijsd en snel in huis. Persoonlijk advies nodig of stoffen eerst bekijken? Neem contact op en vind je nieuwe favoriete stofjes voor je naaiprojecten.
stoffen kledingstoffen naaien
De zekerheden van https://www.stoffenland.com

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met ruim een decennia aan ervaring in de stoffenbranche en de droom om in het ondernemerschap te stappen, is Stoffenland in 2019 gestart. Onze missie is om creativiteit mogelijk te maken voor iedereen. Wij doen dit door het aanbieden van mooie, goede kwaliteit stoffen tegen aantrekkelijke prijzen. Hierdoor kan iedereen creativiteit en geluk vinden door mooie dingen te maken met zijn of haar favoriete hobby – naaien.
Onze kracht is het geven van persoonlijk advies en het beoordelen van alle stoffen op kwaliteit. Met ervaring in zowel stoffen als in zelfmaakmode, kunnen we klanten optimaal adviseren over naaiprojecten en de benodigde stoffen.


Bekijk Manifest