Tante Pollewol

Tante Pollewol

Bij tante Pollewol vind je duurzame, biologische wollen en wol/zijde babykleertjes, met het hart bedacht en gemaakt. Van natuurlijke materialen die goed zijn voor het babyhuidje. Kleding waarvan je denkt: 'Potverdorie, hadden ze dat maar in míjn maat!'. Tante Pollewol gelooft in tijdloos groen, in zachtheid en warmte, en in less is more. Altijd het nieuwste, daar is tante Pollewol niet zo van. Zij koestert wat met liefde is gemaakt, waar mogelijk met de hand. Bij tante Pollewol vind je daarom een kleine collectie, veelal unisex wollen kwaliteitsproducten voor baby's.
De zekerheden van https://www.tantepollewol.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.